Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Prevensjon

Prevensjon for kvinner over 35

Da prevensjon kommer med ulik virkning og varierte risikoer, er det visse retningslinjer man forholder seg til ved utskrivning av preparater. Hva anbefales for kvinner over 35?

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Bedre sex uten kondom?

En kondom er til for å fungere som beskyttende barriere både mot kjønnssykdommer og mot graviditet. Dessverre opplever mange den belastende og ubehagelig under sex, hvorfor er det slik?

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

"Slugging", bra eller dårlig for huden?

“Slugging" er en koreansk hudpleie-trend som har florert på Tiktok og Reddit. Den går ut på at man påfører vaselin eller andre petrolatum-baserte produkter over fuktighetskremen eller hudpleien, men er det virkelig så bra som de skal ha det til?

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Blødning under graviditet

Småblødninger under graviditet kan være helt fredelig og trenger ikke alltid bety at det er noe galt med svangerskapet. Andre ganger er det nødvendig å oppsøke helsehjelp. Les om de vanligste årsakene til blødning under graviditet.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Hva er håndeksem?

Sår og sprekker i huden på hendene er fryktelig vondt, og eksem kommer for mange ekstra frem i vinterkulden. Her finner du tips og triks for forebygging og behandling av håndeksem.

Les merLesetid: 1 minutter