Våre leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema

Andrea Birketvedt

Lege og klinikksjef i Maja

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Mariann Hæstad

Sykepleier i Maja

Mariann er sykepleier og har bred erfaring fra allmennlegevakten i Oslo. Hun brenner for kvinnehelse og har videreutdanning i seksuell helse og seksualundervisning. Mariann er ansvarlig for innhold og våre samarbeidspartnere på Maja.no.

Daniel de la Rosa Carrillo

Hudlege i Maja

Daniel de la Rosa Carrillo er PhD og spesialist i hud og veneriske sykdommer.

Han er utdannet lege fra Spania, og utdannet hudlege ved Hudavdelingen ved Oslo universitetssykehus, hvor han jobbet frem til 2019, de siste 3 år som seksjonsleder for seksjon for hudsykdommer og førsteamanuensis på Universitetet i Oslo.

I tillegg til å være hudlege hos Maja.no, jobber Daniel de la Rosa Carrillo til daglig som hudlege på Volvat Medisinske Senter, Oslo.

Dr. de la Rosa er spesialistmedlem av både Norsk forening for dermatologi og venerologi (NFDV), European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), International Society of Trichoscopy (ITS) og European Nail Society (ENS).

Sukhmani Sandhu

Lege i Maja

Sukhmani er utdannet lege og jobber hos Maja.no. Hun brenner for at alle skal få tilbud om best mulig behandling, uavhengig av bosted, kjønn eller alder.

Betty Opuni

Allmennlege i Maja

Betty er utdannet lege ved Universitetet i Pécs, og jobber som allmennlege i Maja.

Simen Brynildsen

Medisinsk ansvarlig lege i Maja

Simen Brynildsen er lege, og medisinsk ansvarlig lege her på Maja.

Dafina Demiri

Allmennlege i Maja

Dafina er utdannet lege fra Universitetet i Martin, og jobber som allmennlege i Maja. Dafina ønsker mer åpenhet og mindre tabu rundt kvinnehelse.

Lise Ytreland

Sykepleier i Maja

Lise er utdannet sykepleier og har mange års erfaring fra helsevesenet. Lise har et brennende engasjement for e-helse og skrev bacheloroppgave om dette. Lise bidrar med videreutvikling av helsetjenestene vi tilbyr, og produserer innhold på Maja.no.

Martine Flatlie

Markedsdirektør i Maja

Martine Flatlie er markedsdirektør i Maja, og er ansvarlig for alt vi gjør av markedsføring. Martine kan nås på +47 974 90 875

Malene Augustin

Lege i Maja

Malene jobber som lege i Maja. Malene vil gjøre femihelse mer tilgjengelig.

Birgitte Saltvik

Allmennlege og skribent på maja.no i Maja

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik jobber som allmennlege hos Maja.

Martha Lamøy

Allmennlege i Maja

Martha er utdannet lege og har lang erfaring fra blant annet legevakt, allmennpraksis og Ullevål sykehus. Dr. Lamøy jobber som allmennlege hos Maja.

Michael Kumar

Lege og gründer i Maja

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Madeleine Engen

Gynekolog i Maja

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver på maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle hos Maja.

Harald Dobloug

Lege og gründer i Maja

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2021.

Joakim Bergdal

Lege i Maja

Joakim Bergdal er lege og har bred erfaring fra sykehus og allmennpraksis. I tillegg til å jobbe som lege hos Maja.no jobber han på allmennlegevakten i Oslo.

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021