VI HJELPER DEG

Hils på våre leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema, og sikrer at du får riktige p-piller.

Martha Lamøy

Allmennlege i Maja

Martha er utdannet lege og har lang erfaring fra blant annet legevakt, allmennpraksis og Ullevål sykehus. Dr. Lamøy jobber som allmennlege i Maja.

Ishita Barua

Allmennlege i Maja

Ishita Barua er utdannet lege ved Universitet i Oslo, og jobber som stipendiat ved Oslo Universitetssykehus og Universitetet i Oslo. Hun forsker på bruk av kunstig intelligens innenfor endoskopi og har lang erfaring som indremedisinsk sykehuslege. I Maja jobber hun som allmennlege.

Birgitte Saltvik

Allmennlege og skribent på Maja.no

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik er ansvarlig for det skriftlige innholdet du finner på Maja.no, og jobber som allmennlege i Maja.

Harald Dobloug

Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Maja. Harald mener Maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2020.

Michael Kumar

Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Maja er effektivt og tidsbesparende, både for pasient og lege, sier Kumar.

VÅRT MÅL

Forenkle, uten at det går på bekostning av kvalitet. 

  • Vi slår et slag for unødvendige turer til legen i arbeidstiden, ventetid eller utdatert informasjon.
  • Vi strekker oss langt for å fjerne unødvendige omveier for deg, uten å ta snarveier.
  • Mer frihet, fjerne brodden av tabubelagte temaer og gi likere muligheter.
Vi skal skape de tryggeste,
raskeste og enkleste tjenestene.
Dr. Harald Dobloug, lege og daglig leder