Våre leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema

Andrea Birketvedt

Lege og klinikksjef i Maja

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Mariann Hæstad

Sykepleier i Maja

Mariann er sykepleier og har bred erfaring fra allmennlegevakten i Oslo. Hun brenner for kvinnehelse og har videreutdanning i seksuell helse og seksualundervisning. Mariann er ansvarlig for innhold og våre samarbeidspartnere på Maja.no.

Daniel de la Rosa Carrillo

Hudlege i Maja

Daniel de la Rosa Carrillo er PhD og spesialist i hud og veneriske sykdommer.

Han er utdannet lege fra Spania, og utdannet hudlege ved Hudavdelingen ved Oslo universitetssykehus, hvor han jobbet frem til 2019, de siste 3 år som seksjonsleder for seksjon for hudsykdommer og førsteamanuensis på Universitetet i Oslo.

I tillegg til å være hudlege hos Maja.no, jobber Daniel de la Rosa Carrillo til daglig som hudlege på Volvat Medisinske Senter, Oslo.

Hanne Stavn Ellingsen

Lege i Maja

Hanne jobber som lege i Maja.no. Hun har bred erfaring fra fastlegekontoret og sykehus.

Simen Brynildsen

Lege i Maja

Simen Brynildsen er lege her på Maja.

Dafina Demiri

Lege i Maja

Dafina er utdannet lege fra Universitetet i Martin, og jobber som lege i Maja. Dafina ønsker mer åpenhet og mindre tabu rundt kvinnehelse.

William Larsen

Lege i Maja

William er utdannet lege og har erfaring fra sykehus. Han synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Lise Ytreland

Sykepleier i Maja

Lise er utdannet sykepleier og har mange års erfaring fra helsevesenet. Lise har et brennende engasjement for e-helse og skrev bacheloroppgave om dette. Lise bidrar med videreutvikling av helsetjenestene vi tilbyr, og produserer innhold på Maja.no.

Martine Flatlie

Markedsdirektør i Maja

Martine Flatlie er markedsdirektør i Maja, og er ansvarlig for alt vi gjør av markedsføring. Martine kan nås på +47 974 90 875

Malene Augustin

Lege i Maja

Malene jobber som lege i Maja. Malene vil gjøre femihelse mer tilgjengelig.

Birgitte Saltvik

Lege og skribent på maja.no i Maja

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik jobber som lege hos Maja.

Linh Che

Lege i Maja

Linh jobber som lege i Maja.no og har erfaring fra både indremedisin og allmenpraksis. Hun har stor interesse for hudproblematikk og individuell tilpasning.

Michael Kumar

Lege og gründer i Maja

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Madeleine Engen

Gynekolog i Maja

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver på maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle hos Maja.

Harald Dobloug

Lege og gründer i Maja

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2021.

Joakim Bergdal

Lege i Maja

Joakim Bergdal er lege og har bred erfaring fra sykehus og allmennpraksis. I tillegg til å jobbe som lege hos Maja.no jobber han på allmennlegevakten i Oslo.