Våre leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema

Andrea Birketvedt

Lege og klinikksjef i Maja

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Xiaotong Li

Hudlege i Maja

Xiaotong Li er spesialist i hudsykdommer, og er Majas rådgivende hudlege. Alle behandlinger som gis fra Maja er laget ut fra anbefalinger fra hudlege Li.

Birgitte Saltvik

Allmennlege og skribent på Maja.no i Maja

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik jobber som allmennlege i Maja.

Ishita Barua

Allmennlege i Maja

Ishita Barua er utdannet lege ved Universitet i Oslo, og jobber som forsker ved Akershus Universitetssykehus. Fra høsten 2020 starter hun et forskningsprosjekt ved Harvard Medical School. Ishita har lang erfaring som indremedisinsk sykehuslege, og jobber som allmennlege i Maja

Martha Lamøy

Allmennlege i Maja

Martha er utdannet lege og har lang erfaring fra blant annet legevakt, allmennpraksis og Ullevål sykehus. Dr. Lamøy jobber som allmennlege i Maja.

Michael Kumar

Lege og gründer i Maja

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Maja er effektivt og tidsbesparende, både for pasient og lege, sier Kumar.


Madeleine Engen

Gynekolog i Maja

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver her på Maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle oss her på Maja.no!

Harald Dobloug

Lege og Gründer i Maja

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Maja. Harald mener Maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2020.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness