Våre leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema

Cathrine Che

Lege i Maja

Cathrine jobber som lege i Maja ved siden av jobben på Radiumhospitalet. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis.

Diana Nuri

Lege i Maja

Diana jobber som lege i Maja ved siden av jobben på Ullevål sykehus. Hun har studert medisin på Universitetet i Oslo. I 2021 skrev Diana en prosjektoppgave om kontinuerlig bruk av kombinerte prevensjonspiller.

Tirill Johnsen

Medisinstudent med lisens i Maja

Tirill jobber som medisinstudent med lisens i Maja og har sin siste eksamen i August. Hun synes E-helse og tilgjengelighet er viktig i dagens samfunn.

Håkon Magne Vegrim

Lege i Maja

Håkon jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra sykehus, legevakt, helsestasjon og allmennpraksis. Ved siden av jobben i Maja.no tar han doktorgrad som omhandler blant annet svangerskap.

Cindy Dahl

Lege i Maja

Cindy jobber som lege i Maja og har erfaring fra sykehus. Cindy ønsker mer fokus på forskning innenfor kvinnehelse og stortrives med å gi tilgjengelig og individuell behandling.

Marianne Borchgrevink

Lege i Maja

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Dafina Demiri

Lege i Maja

Dafina jobber som lege i Maja. For tiden arbeider hun på sykehuset i Hamar, ved siden av jobben hos oss. Dafina ønsker mer åpenhet og mindre tabu rundt kvinnehelse.

William Larsen

Lege i Maja

William jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra kirurgisk avdeling, og synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Andrea Birketvedt

Lege og klinikksjef i Maja

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lise Ytreland

Sykepleier i Maja

Lise har mange års erfaring fra helsevesenet. Hun har også et brennende engasjement for e-helse og skrev bacheloroppgave om dette. Hun bidrar med videreutvikling av helsetjenestene vi tilbyr, og produserer innhold på Maja.no. Lise er også personvernombud og kan kontaktes på lise@maja.no om du har spørsmål vedrørende ditt personvern.

Michael Kumar

Lege og gründer i Maja

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Harald Dobloug

Lege og gründer i Maja

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2022.

Mariann Hæstad

Sykepleier i Maja

Mariann har bred erfaring fra sykehus og allmennlegevakten i Oslo. Hun brenner for kvinnehelse og har videreutdanning i seksuell helse og seksualundervisning. Mariann er ansvarlig for SEO og innhold på Maja.no.

Malene Augustin

Lege i Maja

Malene er lege i Maja og jobber for tiden på sykehuset i Lofoten ved siden av jobben hos oss. Hun brenner for fagene vi til daglig arbeider med, og ønsker å gjøre femihelse mer tilgjengelig.

Joakim Bergdal

Lege i Maja

Joakim jobber som lege i Maja og har bred erfaring fra sykehus og allmennpraksis. I tillegg til å jobbe som lege hos Maja.no jobber han på allmennlegevakten i Oslo.