Dette er ideen bak Maja.no

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint? Kvinnekroppen er kompleks, men det er ingen grunn til at det skal være komplisert å ta vare på den. Derfor har vi gjort det enkelt for deg.

VÅRT MÅL

Forenkle, uten at det går på bekostning av kvalitet.

  • Vi slår et slag for unødvendige turer til legen i arbeidstiden, ventetid eller utdatert informasjon.
  • Vi strekker oss langt for å fjerne unødvendige omveier for deg, uten å ta snarveier.
  • Mer frihet, fjerne tabu og gi like muligheter til alle.

Alle fortjener enkel tilgang

Vi representerer det ypperste av smart teknologi, enkle løsninger og et dedikert medisinsk team. Vi vil sørge for at alle dine behov rundt kvinnehelse dekkes raskt, enkelt og trygt.

Dette var grunnen til at vi fra Legevisitt ønsket å skape et bedre tilbud til jenter. Resultatet ble Maja – en enkel tjeneste hvor du kan få veiledning og resept.

Slik fungerer Maja

Du forteller om deg selv og din helse gjennom et digitalt helseskjema. Når dette er sendt inn gjennomgås det av våre leger.

Legene ser hva som passer best for deg, og om du kan få e-resept basert på din helsehistorikk.

Det betyr at du kan gjøre det hvor som helst, når som helst. Du trenger med andre ord ikke reise noe sted, ha videosamtale med en lege i arbeidstiden eller på skolen.

«Vi mener at det er langt på overtid at jenter skal få trygg og enkel tilgang til prevensjon. Ved å bruke Maja.no får du raskt prevensjon uten å måtte møte opp på legekontoret.»
Harald Dobloug, lege og daglig leder

Sikker teknologi gjør at ingen spørsmål glemmes

Teknologien vi bruker sikrer at ingen spørsmål glemmes, at alle risikoforhold avdekkes. Og at du får de beste rådene basert på din kropp.

Samtidig får du en individuell og standardisert informasjon preparatene. I de tilfellene hvor undersøkelser som blodtrykk er nødvendig, kan du ta dette hos apoteket før du henter ut preparatet. Dersom vi oppdager at vi ikke kan hjelpe deg, vil du også få refundert din ordre.

Enklere å være ærlig med deg selv

Vi tror at det er enklere å være ærlig med seg selv. På samme måte som at vi som leger er avhengig av at du svarer ærlig når man er på et legekontor er legene i Maja avhengig av det samme. Skjemaet du skal fylle ut har mange spørsmål vi bruker for å avdekke eventuell risiko.

Enkelt og trygt – uten snarveier

Teknologien vi bruker innhenter pasientinformasjonen på en rask og trygg måte, og legger den frem for erfarne leger som så finner den beste behandlingen. Samtidig er vi både nå og i fremtiden helt avhengige av erfarne leger som kan kvalitetssikre behandlingen som gis.

Starten på et spennende kapittel

Maja er starten på et nytt kapittel hvor vi ønsker å gjøre femihelse mer tilgjengelig. Bruker du Maja er du med på å støtte videreutvikling av helsetjenester som gjør det enklere for alle å ta vare på kvinnekroppen.