Dette er ideen bak Maja.no

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint? Kroppen er kompleks, men det er ingen grunn til at det skal være komplisert å ta vare på den. Derfor har vi gjort det enkelt for deg.

VÅRT MÅL

Forenkle, uten at det går på bekostning av kvalitet.

  • Vi slår et slag for unødvendige ventetid, utdatert informasjon og turer til legekontoret når konsultasjonen kan løses digitalt.
  • Vi strekker oss langt for å fjerne unødvendige omveier for deg, uten å ta snarveier.
  • Mer frihet, fjerne tabu og gi like muligheter til alle.

Alle fortjener enkel tilgang

Vi representerer det ypperste av smart teknologi, enkle løsninger og et dedikert medisinsk legeteam. Vi vil sørge for at alle dine medisinske behov dekkes raskt, enkelt og trygt.

Slik fungerer Maja

Du forteller om deg selv og din helse gjennom vår digitale legekonsultasjon som sikrer at alle relevante og viktige spørsmål blir stilt.

En av legene våre ser over din informasjon og kontakter deg skriftlig (eller over telefon i noen tilfeller) med spørsmål ved behov for ytterligere avklaringer. Deretter vil legen gjøre en vurdering på hva som passer deg best, og du vil motta grundig informasjon, råd og behandling dersom det er aktuelt.

Det betyr at du kan gjennomføre legekonsultasjonen hvor som helst, når som helst. Du trenger med andre ord ikke reise noe sted, stå i telefonkø eller ha videosamtale med en lege i arbeidstiden eller på skolen.

«Vi mener at det er langt på overtid at jenter skal få trygg og enkel tilgang til prevensjon. Ved å bruke Maja.no får du den beste legehjelpen for akkurat deg og din kropp, uten å måtte møte opp fysisk på legekontoret.»
Harald Dobloug, lege og daglig leder

Sikker teknologi gjør at ingen spørsmål glemmes

Teknologien vi bruker sikrer at ingen spørsmål glemmes og at alle risikoforhold avdekkes. Vi garanterer at du får de beste rådene basert på din kropp.

Samtidig sikrer vi at alle legene våre gir grundig informasjon, behandlingsplan og mulighet for oppfølging. I de tilfellene hvor undersøkelser som for eksempel blodtrykk er nødvendig, har vi samarbeid med apotek som måler dette og kommuniserer det tilbake til legen vår. Dersom legen oppdager at hun eller han ikke kan hjelpe deg, vil du også få god informasjon om dette og refundert din ordre.

Enklere å være ærlig med deg selv

Vi tror at det er enklere å være ærlig med seg selv. På samme måte som at vi som leger er avhengig av at pasienten svarer ærlig når man er på et legekontor er legene i Maja avhengig av det samme. Den digitale konsultasjonen du skal gjennomføre har mange spørsmål som skal avdekke en eventuell risiko, og er starten på dialogen med legen.

Enkelt og trygt – uten snarveier

Den digitale konsultasjonen innhenter pasientinformasjonen på en trygg måte, og legger den frem for våre leger som så tar kontakt med deg og finner den beste behandlingen for akkurat deg og din kropp. Samtidig er vi både nå og i fremtiden helt avhengige av erfarne leger som kan kvalitetssikre behandlingen som gis.

Starten på et spennende kapittel

Maja er starten på et nytt kapittel hvor vi ønsker å gjøre digital helsehjelp mer tilgjengelig. Bruker du Maja er du med på å støtte videreutvikling av helsetjenester som gjør det enklere for alle å finne informasjon og å ta vare på egen helse.