Maja.no følger Nets sine salgsbetingelser som kreves av nettbutikker og godkjennes av Nets. Dette gjør vi for å gi deg en sikker og trygg betalingsløsning. Dette innebærer i korte trekk at vi følger regelverket og at du som bruker markerer og godkjenner våre salgsbetingelser når du kjøper tjenester av oss. Under kan du lese våre salgsbetingelser.

Juridisk navn på foretak: Legevisitt AS

Navn på nettsted: Maja.no

Postadresse: Legevisitt AS, Hansteens gate 15A, 0253 Oslo


E-post:
kontakt@legevisitt.no


Telefonnummer:
92116117

Foretaksnummer: 917491089

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Maja.no er en leverandør av helsetjenester, medisinske tester, medisinsk forbruksmateriell og profilartikler.

Priser

Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Alle ordre behandles konfidensielt og sensitiv informasjon lagres i et sikkert system. Informasjon om ordre er kun synlig for helsepersonell og personell som er nødvendig for å ekspedere din ordre, og alle har signert taushetserklæring med Legevisitt AS.

Leveranse

Ved bestilling av tester eller varer fra Maja.no, vil bestillingen vanligvis sendes fra oss 1 arbeidsdag etter at ordren er mottatt. Dersom testen eller varen ikke kan leveres vil du få skriftlig informasjon om dette omgående. Ved bestilling av tjenester fra Maja.no vil din bestilling ekspederes innen 1 arbeidsdag.

Frakt

Vi sender tester og varer med Posten og Porterbuddy. Kostnader forbundet med frakt gjennom posten er inkludert i prisen, men Porterbuddy koster 69,- ekstra for leveranse samme dag.

Betaling

Vi krever betaling for varen eller tjenesten fra det tidspunkt bestillingen blir lagt inn til oss fra kunden.

Personopplysninger

Maja.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Maja.no blir betalingen behandlet av Vipps, NETS eller underleverandører av NETS. NETS er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varer bestilt via Maja.no ber vi om at du tar kontakt med oss på e-post: hei@maja.no. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle varer og tjenester som kan avbestilles, og for ytterligere informasjon om dette viser vi til punkt 2.3 Betaling og avbestilling i personvernerklæringen.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved testen, varen eller tjenesten, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Maja.no skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Maja.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Angrerett gjelder ikke på kjøp av tjenester eller tester der legen har påbegynt arbeidet med din bestilling, og for ytterligere informasjon om dette viser vi til punkt 2.3 Betaling og avbestilling i personvernerklæringen. Det er dermed ikke angrerettsmulighet på tjenester, tester og varer der en lege eller annet helsepersonell må gjøre en medisinsk vurdering for å ekspedere din bestilling.

Dersom du vil angre på et kjøp av vare som ikke omfattes av overnevnte regelverk, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), og du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon om Maja.no når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Ved kjøp av varer eller profilartikler har du som kunde reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Det gis ikke garanti utover dette på varer eller profilartikler du kjøper på Maja.no.


Oppdatert: 19.10.2021