Videolege

Har du spørsmål til våre leger? Eller trenger du oppfølging? Våre leger sitter klare til å hjelpe deg! Husk at alle som får resept fra Maja får neste videokonsultasjon til kun 1 krone!

  • Snakk med våre leger
  • Husk at vi har taushetsplikt
  • Tilgjengelig klokken 08:00 til 15:30, alle hverdager
Snakk med lege
Kun 350,–
Våre leger hjelper deg!
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Medisinske spørsmål
Legene våre kan besvare alle medisinske spørsmål via video. Konsultasjonen gjennomføres via sikre kanaler, og ingenting lagres utenom i sikre journalsystemer. E-post og chat er ikke sikre kanaler, og medisinske opplysninger kan derfor ikke sendes her.

Når egner videokonsultasjon seg?
Noen ganger vil man ha svar umiddelbart, eller det kan ha oppstått et akutt problem. Da er videokonsultasjon perfekt!

En videokonsultasjon koster 350,- første gang du bruker den, men alle som får resept fra Maja.no får en rabattkode slik at neste videokonsultasjonen bare koster 1 krone! Grunnen til at den koster 1 krone og ikke er helt gratis er at plattformen vår krever at det skjer en transaksjon.

Når du har registrert bestillingen din vil det komme opp en link til samtale på hjemmesiden vår. Du vil også få en sms med link til videosamtale. Du starter samtalen ved å trykke deg inn på denne linken og bekrefte identitet med bankID.

Vanlig ventetid er normalt 5-10 minutter fra du registrerer deg på linken.

Tilgjengelighet
Videokonsultasjon er tilgjengelig alle ukedager fra 08:00-15:30.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.