Videolege

Har du spørsmål rettet mot en konsultasjon du har gjennomført hos oss? Alle som gjennomfører legekonsultasjon hos oss får én videokonsultasjon inkludert til kun 1 krone!

Send e-post til hei@maja.no for å avtale tid. Ikke send oss sensitiv informasjon på e-post.

  • Inkludert oppfølging til 1kr
  • Husk at vi har taushetsplikt
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Book tid til telefon eller videokonsultasjon på forhånd
Kun 350,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Medisinske henvendelser

Våre leger svarer kun på medisinske spørsmål knyttet til konsultasjoner gjort på Maja.no eller innenfor de kategoriene vi tilbyr helsehjelp til. Dette omfatter konsultasjoner om prevensjonsmidler, herpes, klamydiatesting, hudlidelser og lignende.

Videokonsultasjonen (eller telefonkonsultasjon hvis det foretrekkes) gjennomføres via sikre kanaler, og ingen opplysninger lagres utenfor våre sikre journalsystemer. Vennligst ikke send medisinske opplysninger via e-post, da disse kanaler ikke er sikre.

Telefonkonsultasjon

Alle brukere av Maja.no får en gratis telefonkonsultasjon med lege. For å bestille tid for telefonkonsultasjon, send e-post til hei@maja.no for å avtale tidspunkt. Vær oppmerksom på at henvendelsen må være knyttet til allerede utført konsultasjon hos oss.

Videokonsultasjon

Alle brukere av Maja.no får en rabattkode for videokonsultasjon til 1 krone. Grunnen til at den koster 1 krone og ikke er helt gratis er at plattformen vår krever at det skjer en transaksjon.

For å bestille tid for videokonsultasjon, vennligst kontakt oss via e-post (hei@maja.no) for å avtale tidspunkt.

Etter kontakt vil du motta en link til booking av legetime. Bekreftelse og lenke til videokonsultasjonen vil sendes per e-post etter at du har fylt ut skjemaet.

For å starte samtalen, klikk på den tilsendte lenken. Under videokonsultasjonen bruker du også rabattkoden for å sikre prisen på 1 krone. Vi anbefaler at du aktiverer lenken i god tid før avtalt tidspunkt, da innloggingen kan ta litt tid.

Legen vil være tilgjengelig på avtalt tidspunkt. Vær oppmerksom på at henvendelsen må være knyttet til allerede utført konsultasjon hos oss.

Tilgjengelighet

Telefon- og videokonsultasjoner er tilgjengelig alle ukedager fra 08:30 til 15:30. I enkelte tilfeller kan det være mulig å gjennomføre konsultasjoner på kveldstid eller i helgene, avhengig av legens tilgjengelighet.

Book tid for videosamtale

Send e-post til hei@maja.no for å booke tid til videokonsultasjon.

Legen vurderer din situasjon

Du får en bookingbekreftelse på mail med link til videosamtalen. Aktiver denne før avtalt tidspunkt og legg ved rabattkoden om du har video inkludert.

Få tilpasset behandling og veiledning

Legen vil sende deg skriftlig informasjon og referat i etterkant av videokonsultasjonen.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.