Videolege

Trenger du oppfølging eller har spørsmål rettet mot en konsultasjon du har gjennomført hos oss? Alle som gjennomfører legekonsultasjon hos oss får én videokonsultasjon inkludert til kun 1 krone!

Kontakt oss her i chat eller send mail til hei@maja.no for å avtale tid. PS! Vennligst ikke send oss sensitiv informasjon. E-post og chat er ikke sikre kanaler, og medisinske opplysninger kan derfor ikke sendes her.

Prisen for videotjeneste hvis det ikke er angående en fullført konsultasjon: 350,-.

  • Inkludert oppfølging til 1kr
  • Husk at vi har taushetsplikt
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Book tid til telefon eller videokonsultasjon på forhånd
Kun 350,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Medisinske spørsmål


Legene våre besvarer kun medisinske spørsmål rettet mot bestillinger som allerede er gjort på Maja.no eller som faller under noen av kategoriene vi tilbyr helsehjelp til. Det vil si at henvendelsen enten må gjelde konsultasjon for prevensjonsmidler, herpes, klamydiatesting, hudlidelser osv.

Konsultasjonen gjennomføres via sikre kanaler, og ingenting lagres utover våre sikre journalsystemer. E-post og chat er ikke sikre kanaler, og medisinske opplysninger kan derfor ikke sendes her.

Når egner videokonsultasjon seg?


Alle som får hjelp fra Maja.no får en rabattkode til videokonsultasjonen for at vi sikrer god oppfølging av tjenesten. Rabattkoden gjør at videokonsultasjon kun koster 1 krone! Grunnen til at den koster 1 krone og ikke er helt gratis er at plattformen vår krever at det skjer en transaksjon.

Før du bestiller time må du sende melding i chat eller mail til hei@maja.no for å avtale tid og dato for videokonsultasjon.

Etter du har tatt kontakt vil vi komme tilbake til deg med en link til booking av tid med lege. Bekreftelse og link til selve videosamtalen vil komme på mail etter du har sendt inn skjema.

Du starter samtalen ved å trykke deg inn på tilsendt link. I linken til videokonsultasjon bruker du også rabattkoden for å få samtalen til 1kr. Det kan ta litt tid å logge inn, så det er ønskelig at du aktiverer linken i god tid før avtalt tidspunkt.

Legen vil da være klar til avtalt tid.

Tilgjengelighet


Videokonsultasjon er tilgjengelig alle ukedager fra 08:30-15:30 men kan i enkelte tilfeller la seg gjennomføre på kveld/helg hvis legen er tilgjengelig.

Book tid for videosamtale

Når du booker tid over chat eller mail, legger du ved informasjon om deg og den problemstillingen du ønsker å drøfte.

Legen vurderer din situasjon

Du får en bookingbekreftelse på mail med link til videosamtalen. Aktiver denne før avtalt tidspunkt og legg ved rabattkoden om du har video inkludert.

Få tilpasset behandling og veiledning

Avhengig av din problemstilling vil legen kunne vurdere, rådgi og lage behandlingsplan tilpasset deg og din kropp.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.