P-piller og prevensjon

Ønsker du å starte med prevensjon, fornye eller bytte? Vi hjelper deg!

  • Få svar innen 3 timer i våre åpningstider, hent ut prevensjon på valgfritt apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)
  • Gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek)
  • Fornying av Maja-resept koster kun 249,-
Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det er viktig å finne prevensjon som passer deg, din kropp og ditt tidsskjema. Derfor har Maja laget en heldigital løsning hvor du ikke trenger venteværelser eller videosamtale med lege.

Du skriver inn dine ønsker, behov og hva som er viktig for deg. Akkurat når det passer deg. Spørsmålene er nøyaktig de samme som du får hos legen, pluss litt til. Vi ser over din informasjon og gir deg en grundig forklaring og resept innen 3 timer innenfor våre åpningstider.

Dersom du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Ønsker du å fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying.

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut resept for et helt år.

PS! Dersom det er lenge siden du har målt blodtrykket eller du starter på et prevensjonsmiddel som gir økt risiko for blodpropp, bør du måle dette før oppstart. Vi tilbyr gratis blodtrykksmåling på våre samarbeidsapotek, så du kan måle og hente ut resept på samme besøk☀️

Fyll ut helseskjema

Fyll ut helseskjema med informasjon om deg og din helse – og hva som er viktig for deg når du skal velge prevensjon.

En lege går over svarene

En av våre dyktige leger går over svarene dine og skriver en anbefaling og resept til deg.

Du får resept innen 3 timer.

Du får SMS når resepten din er klar, og kan hente ut prevensjonen på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek. Resept på 3 timer gjelder innenfor apotekenes ordinære åpningstider.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien prevensjon

Felles for prevensjon er at de beskytter mot uplanlagt graviditet. Du har mange ulike prevensjonsmetoder du kan velge mellom, og det er viktig å finne det som passer deg og din kropp.

Vi har hjulpet tusenvis med å finne riktig prevensjonsmetode gjennom vårt digitale skjema. Her finner du også våre nyttige artikler om prevensjon og seksualitet.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Prevensjon

Prevensjon uten hormoner

Det er ikke så rart å bli litt nervøs når du scroller gjennom maurtuen av bivirkninger som er ramset opp i vedlegget på diverse prevensjonsmidler. Heldigvis er det få som opplever de alvorlige bivirkningene. Men hva finnes av helt hormonfri prevensjon?

Les merLesetid: 2 minutter