P-piller og prevensjon

Ønsker du å starte med prevensjon, fornye eller bytte? Våre leger vil gjøre alt de kan for å gi deg den høyeste og beste livskvaliteten i hverdagen! Start konsultasjonen enkelt, hvor enn du er, nå.

  • Grundig legevurdering med individualisert behandling
  • Kort svartid
  • Videolege inkludert (ved behov)
  • Gratis blodtrykksmåling (på utvalgte apotek)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Det er viktig å finne prevensjon som passer deg, din kropp og ditt tidsskjema. Derfor har Maja laget en heldigital løsning hvor du ikke trenger venteværelser eller lange telefonkøer, men likevel får en grundig individuell legevurdering.

Du skriver inn dine ønsker, behov og hva som er viktig for deg. Akkurat når det passer deg. Spørsmålene er nøyaktig de samme som du får hos legen, pluss litt til. Legen vurderer informasjonen om deg og din kropp og gir deg en grundig forklaring med anbefalt prevensjonsmiddel. Gjennomsnittlig svartid er 15 minutter i alle hverdager mellom 8-16.

Dersom du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Ønsker du å fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying.

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut prevensjon for et helt år.

PS! Dersom det er lenge siden du har målt blodtrykket eller du starter på et prevensjonsmiddel som gir økt risiko for blodpropp, bør du måle dette før oppstart. Vi tilbyr gratis blodtrykksmåling på våre samarbeidsapotek, så du kan måle og hente ut resept på samme besøk☀️ Du kan enten bestille time for blodtrykksmåling her eller møte opp i apotek for drop-in.

Her kan du også sjekke estimert pris på de ulike prevensjonsmidlene.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen