BETAL KUN OM VI KAN HJELPE DEG

Resept på
p-piller
med helseskjema

Fyll ut helseskjema på 5 min. Du får anbefaling og resept innen kl. 15 neste virkedag.
Bestill nå
Kun
299,–
Har du Maja-resept som trenger fornyelse? Klikk her!
Svar på noen enkle spørsmål
I spørreskjemaet svarer du på noen enkle spørsmål som finner ut om du burde vurdere å bytte prevensjon.
UTARBEIDET AV VÅRE LEGER
En av våre leger går gjennom dine opplysninger og finner riktig p-pille til deg. Dersom vi av ulike årsaker ikke kan skrive ut resept betaler du ingenting.
DU FÅR E-RESEPT I MORGEN
Din e-resept kan hentes hos alle apotek senest kl. 15 neste virkedag. Når du trenger ny resept går det enda raskere å fornye resepten din hos Maja.

Kvinnekroppen er komplisert nok.
Vi gjør det enklere å ta vare på den.

Mer frihet. Ingen omveier. Ingen ventetid.

Bruker du rett prevensjon for deg? Ta vår gratistest og finn det ut.

Ta testen

Spørsmål og svar

Ja, selvfølgelig. På Legevisitt kan du snakke med en lege over video, alle dager i året. Når du får en Maja-resept får du også tilgang til en slik videokonsultasjon helt gratis.

Denne kan du benytte om du lurer på noe i forbindelse med oppstart på p-piller, opplever bivirkninger eller har behov for å snakke med en lege om prevensjon.Du kan også oppsøke Legevisitt sin fysiske klinikk i Nydalen i Oslo, den er også er åpen alle dager i året!
Hva om jeg opplever bivirkninger?
Skulle du oppleve bivirkninger, kan du benytte deg av din videokonsultasjon med lege, som er inkludert for alle med Maja-resept.Legen vil da komme med en anbefaling om hva du skal gjøre videre.I noen tilfeller vil man bli rådet til å bytte prevensjonstype, mens det andre ganger er lurt å vente til bivirkningene går over.
Hvor kan jeg hente p-pillene?
Du kan enkelt bestille p-pillene dine på alle nettapotek som støtter reseptvarer (Farmasiet, Vitusapotek o.l.), eller gå innom ditt nærmeste apotek. Vi sender resepten digitalt slik at du kun trenger å vise legitimasjon.
Er dere gode på prevensjon?
Fordi Maja har så sterkt fokus på prevensjon, kan du være trygg på at våre leger har svært god kompetanse på kvinnehelse generelt og prevensjon spesielt.Alle våre leger gjennomgår regelmessig opplæring og holder seg oppdatert på den nyeste og mest robuste forskningen på feltet.
Får jeg garantert resept?
Våre leger gjør en individuell vurdering av informasjonen du sender inn.Skulle det være noe som tilsier at du ikke kan få resept, vil du få beskjed om dette fra våre leger, og du slipper da å betale. Det viktigste for oss er din helse og trygghet.
Kan jeg fornye resepten min hos dere?
Ja, du kan fornye resepter du har fått både av oss og av andre.Du vil automatisk motta en påminnelse når det er på tide med fornyelse på en resept du har fått av oss.For å fornye en resept du har fått av Maja, velg «Forny Maja-resept».

Om du skal fornye en resept du har fått hos en annen lege, må du velge «Ny Maja-resept».Vi trenger viktig informasjon om helsen din for å trygt kunne skrive ut resept til deg, og vi har ikke tilgang til journal hos andre leger.
Er p-pillene inkludert i prisen?
Nei, prisen inkluderer konsultasjonen og resepten, men ikke selve prevensjonsmiddelet. Det betaler du for når du henter det ut på apoteket.
Er dette lovlig? Trenger jeg faktisk ikke snakke med en lege?
Ja, dette er både lovlig og trygt.

For å kunne sende en resept, er legen avhengig av å vite en del ting om deg. Denne informasjonen kan du fortelle legen ved et fysisk møte, et videomøte, eller via vårt digitale skjema.

Når det tilbys av Maja og Legevisitt, kan du være helt sikker på at det både er trygt og lovlig.
Hvordan betaler jeg?
Du får en SMS med betalingslink sendt til din mobil. Denne linken er gyldig i 48 timer. Etter 48 timer blir linken ugyldig og du får en faktura i posten.
Får noen vite at jeg har brukt denne tjenesten?
Nei, Maja har absolutt taushetsplikt og kan ikke fortelle noen om hvorfor du har vært i kontakt med oss.
Hvor lenge varer resepten?
Hvis du ikke har brukt prevensjon tidligere, varer resepten i 3 måneder. Etter det kan du fornye, eller endre din resept.

Årsaken er at legen må vite at du ikke opplever ubehagelige bivirkninger, og at du tar prevensjonen som du skal. Fornying av resept hos oss koster 249,–.

Hvis du har brukt prevensjon tidligere, varer resepten fra oss i ett år.
Trenger man å måle blodtrykk?
For preparater som inneholder østrogen (kombinasjonspreparater / «vanlige p-piller») må man måle blodtrykket før man starter opp med pillene.

Blodtrykket kan enkelt måles på apotek, hos fastlege eller hos helsesøster. Hvis du ikke har risikofaktorer for hjerte-/karsykom, ikke har målt blodtrykket ditt og ønsker vanlige p-piller kan du få resept på dette så lenge du tar blodtrykket før oppstart.

Alle som får resept fra Maja får skriftlig informasjon fra legen, hvor dette er beskrevet nøye.

Vi kan også hjelpe deg med

Klamydia

Usikker på om du har en kjønnsykdom? Bestill hjemmetest diskré i posten.
  • Klamydia, gonoré og mykoplasma.
  • Diskré hjemmetest.
  • Få råd og behandling.
  • Raskt svar fra laboratorium.
349,–

Akne

Plaget av dårlig hud? Få resept og individuell anbefaling fra våre dyktige leger.
  • Få resept på behandling.
  • Fyll ut skjema og send bilde.
  • Få svar innen kl. 15 i morgen.
  • Bruk resepten på nettapotek eller vanlig apotek.
299,–
Mer informasjon

Dykk dypere.