Kjønnsvorter

Våre leger gir deg råd og resept på behandling mot kjønnsvorter. Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter og få hjelp innen kl. 15 neste dag.

  • Få hjelp innen kl. 15 neste dag
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Kjønnsvorter er utvekster på kjønnsorganene som kan komme dersom du blir smittet av et humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter blir ofte borte av seg selv med tiden, men det kan ta flere år uten behandling.

Dersom du har HPV-viruset kan hudens overflateceller bli stimulert til å dele seg slik at det vokser frem utvekster/kjønnsvorter i huden.

Behandlingen er en flytende salve som påføres vortene og vil bryte ned de infiserte cellene i kjønnsvortene og forhindrer videre vekst. Etter hvert som de infiserte cellene brytes ned, begynner friskt og sunt hudvev å erstatte dem. Behandling av symptomfri seksualpartner er ikke nødvendig.

Fyll ut helseskjema

En lege går over svarene

Resept innen kl. 15 neste dag

Våre leger

Lege
Cathrine Che

Cathrine jobber som lege i Maja. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis. Cathrine verdsetter forenkling av helsetjenester for en tryggere og enklere hverdag.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er HPV?

HPV står for humant papillomavirus. Dette er en stor gruppe virus hvor det finnes omkring 200 forskjellige typer. Noen av disse smitter gjennom seksuell kontakt og kan føre til kreft eller kjønnsvorter, mens andre typer kan gi vorter på fingre og tær.

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Fjellvettregler: urinveisinfeksjon på hytta

Tipsene vil være like uansett om du skal til Hemsedal, Geilo, Røldal, Trysil eller Hovden. Vær føre-var når du drar på tur og husk å pakke med deg det det mest nødvendige for å forebygge kjipe infeksjoner slik som urinveisinfeksjon (for mange er dette dessverre hyppig og gjentakende).

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.