Kjønnsvorter

Her kan du gjennomføre en digital legekonsultasjon for å få vurdering, råd og behandling mot kjønnsvorter. Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

  • Diskré og trygg tjeneste
  • Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter
  • Få råd og tilpasset behandling fra lege
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Kjønnsvorter er utvekster på kjønnsorganene som kan oppståhvis du blir smittet med humant papillomavirus (HPV). Disse vortene kan forsvinne av seg selv over tid, men det kan ta flere år uten behandling.

HPV-viruset kan stimulere hudens overflateceller til unormal vekst, noe som fører til dannelse av kjønnsvorter.

Behandlingen innebærer vanligvis bruk av en flytende salve som påføres vortene. Salven bryter ned de infiserte cellene i vortene og forhindrer videre vekst. Etter hvert som de infiserte cellene brytes ned, vil friskt og sunt hudvev erstatte dem.

Start en digital konsultasjon

Start dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Legen foretar en helhetlig vurdering og tilpasser behandlingen etter behov. Du vil motta grundig informasjon, råd og mulighet for oppfølging.

Få tilpasset behandling og veiledning

Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og klinikksjef
Cindy Dahl

Cindy jobber som lege og klinikksjef i Maja. Hun ønsker mer fokus på forskning innenfor kvinnehelse og brenner for å gi oppdatert, tilgjengelig og individuell behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er cyster på eggstokkene?

Noen får kanskje høre at de har cyster på eggstokkene som en tilfeldig bisetning hos gynekologen uten at de merker noe til det, mens andre er plaget med sterke smerter på grunn av akkurat dette. Hva vil det si å ha cyster på eggstokkene?

Les merLesetid: 2 minutter