Kjønnsvorter

Våre leger gir deg råd og resept på behandling mot kjønnsvorter. Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter og få hjelp innen kl. 15 neste dag.

  • Få hjelp innen kl. 15 neste dag
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Kjønnsvorter er utvekster på kjønnsorganene som kan komme dersom du blir smittet av et humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter blir ofte borte av seg selv med tiden, men det kan ta flere år uten behandling.

Dersom du har HPV-viruset kan hudens overflateceller bli stimulert til å dele seg slik at det vokser frem utvekster/kjønnsvorter i huden.

Behandlingen er en flytende salve som påføres vortene og vil bryte ned de infiserte cellene i kjønnsvortene og forhindrer videre vekst. Etter hvert som de infiserte cellene brytes ned, begynner friskt og sunt hudvev å erstatte dem. Behandling av symptomfri seksualpartner er ikke nødvendig.

Fyll ut helseskjema

En lege går over svarene

Resept innen kl. 15 neste dag

Våre leger

Lege
Cathrine Che

Cathrine jobber som lege i Maja ved siden av jobben på Radiumhospitalet. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er cyster på eggstokkene?

Noen får kanskje høre at de har cyster på eggstokkene som en tilfeldig bisetning hos gynekologen uten at de merker noe til det, mens andre er plaget med sterke smerter på grunn av akkurat dette. Hva vil det si å ha cyster på eggstokkene?

Les merLesetid: 2 minutter