Sopp i underlivet

Mistenker du at du har soppinfeksjon i underlivet?

Her kan du få behandlingsråd helt gratis. Om symptomene du har er forenelige med soppinfeksjon i underlivet vil du få tilgang til råd og behandlingsplan som er utarbeidet av legene våre. Behandling kjøpes reseptfritt på apoteket.

Husk at denne rådgivningen er veiledende og ikke endelig.

  • Gratis rådgivningstjeneste
  • Vi navigerer deg gjennom dine symptomer
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Soppinfeksjon i skjeden er en forstyrrelse av normalfloraen, forårsaket av gjærsoppen Candida Albicans. Det er helt ufarlig men kan være plagsomt og gi symptomer som kløe, sårhet og endret utflod.

Statistikk viser at bare 30% av alle kvinnene som behandler seg med soppmidler, faktisk har sopp. Det vil si at 70% feilbehandler seg. Over tid kan dette gjøre slimhinnene tynne og såre.

Denne tjenesten er derfor utviklet for å veilede og trygge deg på å gjenkjenne og behandle symptomer på soppinfeksjon i skjeden, og er kun en rådgivende tjeneste.

Kontakt en lege dersom du er usikker på diagnosen eller har sterke plager.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er cyster på eggstokkene?

Noen får kanskje høre at de har cyster på eggstokkene som en tilfeldig bisetning hos gynekologen uten at de merker noe til det, mens andre er plaget med sterke smerter på grunn av akkurat dette. Hva vil det si å ha cyster på eggstokkene?

Les merLesetid: 2 minutter