Soppinfeksjon

Mistenker du at du har soppinfeksjon i underlivet?

Her kan du få behandlingsråd helt gratis. Om symptomene du har er forenelige med soppinfeksjon i underlivet vil du få tilgang til råd og behandlingsplan som er utarbeidet av legene våre. Behandling kjøpes reseptfritt på apoteket.

  • Fyll ut skjema på kun 5 minutter
  • Vi navigerer deg gjennom dine symptomer
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Soppinfeksjon i skjeden er en forstyrrelse av normalfloraen, forårsaket av gjærsoppen Candida Albicans. Det er helt ufarlig men kan være plagsomt og gi symptomer som kløe, sårhet og endret utflod.

Statistikk viser at bare 30% av alle kvinnene som behandler seg med soppmidler, faktisk har sopp. Det vil si at 70% feilbehandler seg. Over tid kan dette gjøre slimhinnene tynne og såre.

Denne tjenesten er derfor utviklet for å veilede og trygge deg på å gjenkjenne og behandle symptomer på soppinfeksjon i skjeden, og er kun en rådgivende tjeneste.

Kontakt en lege dersom du er usikker på diagnosen eller har sterke plager.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er HPV?

HPV står for humant papillomavirus. Dette er en stor gruppe virus hvor det finnes omkring 200 forskjellige typer. Noen av disse smitter gjennom seksuell kontakt og kan føre til kreft eller kjønnsvorter, mens andre typer kan gi vorter på fingre og tær.

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Fjellvettregler: urinveisinfeksjon på hytta

Tipsene vil være like uansett om du skal til Hemsedal, Geilo, Røldal, Trysil eller Hovden. Vær føre-var når du drar på tur og husk å pakke med deg det det mest nødvendige for å forebygge kjipe infeksjoner slik som urinveisinfeksjon (for mange er dette dessverre hyppig og gjentakende).

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.