Klamydiatest

Hatt ubeskyttet samleie? Bestill en klamydiatest og ta den hjemme. Testen kan avdekke klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon) for både kvinner og menn.

  • Motta prøvesvar uansett resultat
  • Sendes i diskré forpakning, levering inkludert
  • Gratis behandling - hent på ditt apotek
  • Rask leveringstid

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Her kan du bestille en hjemmetest som avdekker kjønnssykdommene klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon). Husk at du må ta testen tidligst 14 dager etter ubeskyttet samleie.

Klamydia er den vanligste kjønnssykdommen i Norge. Gonoré og Mykoplasma er ikke like vanlig (men gonoré har hatt en stor økning de siste årene).

De fleste som er smittet har ingen symptomer, men noen får svie når man tisser eller ved samleie, forandret utflod eller blødninger under samleie eller utenfor menstruasjon. Klamydia testes for uansett om du har symptomer eller ikke, mens mykoplasma har strengere kriterier for å bli testet for. Gonore blir alltid utelukket når klamydia testes for, men du får ikke alltid svaret tilsendt med mindre det er rekvirert og/eller positivt. Dette kan du lese mer om på bloggen vår.

En av våre leger følger deg opp dersom du tester positiv. Kjønnssykdommene behandles med antibiotika, og er ikke farlige dersom de behandles tidlig.

Ubehandlet kjønnssykdom kan gi bekkeninfeksjon hos kvinner og infeksjon i testikler og bitestikler hos menn. Dette kan påvirke fruktbarheten (evnen til å få barn). Husk at du også kan få gratis test og behandling hos fastlege eller på helsestasjon.

Bestill hjemmetest

Fyll ut vår digitale konsultasjon som fanger opp den viktigste informasjonen for legevurderingen. Våre leger går over informasjonen, rekvirerer prøver og sender deg grundig informasjon gjennom vår kommunikasjonsportal🌸

Diskré pakke i posten

Etter du har fått en medisinsk vurdering blir den rekvirerte prøven sendt i en diskré konvolutt hjem til deg i posten. Avlagt test sendes tilbake til laboratoriet for analyse i ferdig frankert konvolutt.

Prøvesvar og behandling

Vi mottar prøvesvar fra laboratoriet når det er ferdig analysert og gir deg beskjed om resultatet, uansett om det er positivt eller negativt. Ved positivt test for klamydia, gonoré eller mykoplasma får du behandling, råd og veiledning. Behandling for klamydia og gonoré er gratis.

Våre leger

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja.

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Kjønnssykdommer

Behandling av herpes

Et herpesutbrudd kan være skikkelig vondt, og behandling bør startes tidlig for å kunne ha effekt. Hvis man ikke starter tidlig nok kan lokalbedøvende krem, smertelindring og varme bad kan være med på å lindre symptomer.

Les merLesetid: 3 minutter