Klamydiatest

Hatt ubeskyttet samleie? Bestill en klamydiatest og ta den hjemme. Testen kan avdekke klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon) for både kvinner og menn.

  • Motta prøvesvar uansett resultat
  • Sendes i diskré forpakning, frakt inkludert
  • Gratis behandling - hent på ditt apotek
  • Rask leveringstid

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Her kan du bestille en hjemmetest som avdekker klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon, vurderes av legen). Testen må tas tidligst 14 dager etter ubeskyttet samleie.

Klamydia er den vanligste kjønnssykdommen i Norge. Selv om gonoré og mykoplasma ikke er like vanlige, har gonoré økt betydelig de siste årene.

Mange smittede har ingen symptomer, men noen kan oppleve svie ved vannlating eller samleie, endret utflod, eller blødninger utenfor menstruasjonen.

Klamydia: Våre hjemmetester vil alltid inkludere klamydia.

Gonoré: Laboratoriet vi bruker sjekker alltid for gonoré, men resultatet vil bare bli vist ved positivt utslag.

Mykoplasma: Testes kun ved indikasjon. Dette vurderes av legen. Denne bakterien har strengere kriterier for testing. Les mer her.

En av våre leger vil følge deg opp dersom testen viser positivt resultat. Kjønnssykdommene behandles med antibiotika og utgjør ingen fare dersom de behandles tidlig.

Ubehandlet kjønnssykdom kan føre til bekkeninfeksjon hos kvinner og infeksjon i testikler og bitestikler hos menn, noe som kan påvirke fruktbarheten. Du kan også få gratis testing og behandling hos fastlege eller på helsestasjon.

Her finner du instruksjon for hvordan hjemmetesten fra Maja.no skal tas.

Bestill hjemmetest

Start digital konsultasjon ved å svare på spørsmål. Våre leger går over informasjonen, rekvirerer prøver og sender deg grundig informasjon gjennom vår kommunikasjonsportal🌸

Diskré pakke i posten

Etter du har fått en medisinsk vurdering blir den rekvirerte prøven sendt i en diskré konvolutt hjem til deg i posten. Avlagt test sendes tilbake til laboratoriet for analyse i ferdig frankert konvolutt.

Prøvesvar og behandling

Vi mottar prøvesvar fra laboratoriet når det er ferdig analysert og gir deg beskjed om resultatet, uansett om det er positivt eller negativt. Ved positivt test for klamydia, gonoré eller mykoplasma får du behandling, råd og veiledning. Behandling for klamydia og gonoré er gratis.

Våre leger

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja.

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Kjønnssykdommer

Behandling av herpes

Et herpesutbrudd kan være skikkelig vondt, og behandling bør startes tidlig for å kunne ha effekt. Hvis man ikke starter tidlig nok kan lokalbedøvende krem, smertelindring og varme bad kan være med på å lindre symptomer.

Les merLesetid: 3 minutter