Klamydiatest

Usikker på om du har en kjønnssykdom? Bestill en klamydiatest og ta den hjemme. Testen avdekker klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon).
Husk at du må ta testen tidligst 14 dager etter ubeskyttet samleie.

  • Sendes i diskré forpakning
  • Motta prøvesvar uansett resultat
  • Gratis behandling - hent på ditt apotek
  • Levering med Posten er inkludert i prisen
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Her kan du bestille en hjemmetest som avdekker kjønnssykdommene klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon). Testen sendes hjem til din postkasse og kommer i en diskré forpakning.

Klamydia er den vanligste kjønnssykdommen i Norge. Gonoré og Mykoplasma er ikke like vanlig. De fleste som er smittet har ingen symptomer, men noen får svie når man tisser eller ved samleie, forandret utflod eller blødninger under samleie eller utenfor menstruasjon. Klamydia testes for uansett om du har symptomer eller ikke, mens mykoplasma har strengere kriterier for å bli testet for. Dette kan du lese mer om på bloggen vår.

En av våre leger følge deg opp dersom du tester positiv. Kjønnssykdommene behandles med antibiotika, og er ikke farlig dersom det behandles tidlig. Ubehandlet klamydia, gonoré og mykoplasma kan gi bekkeninfeksjon hos kvinner.

Bestill hjemmetest

Fyll ut dine helseopplysninger i et enkelt skjema, og gi litt informasjon om eventuelle symptomer.

Diskré pakke i posten

Våre leger vurderer skjemaet ditt, og sender en diskré konvolutt med hjemmetest i posten. Avlagt test sendes til analyse i ferdig frankert konvolutt.

Prøvesvar og behandling

Legen går gjennom prøvesvar og gir deg beskjed. Ved positivt test for klamydia, gonoré eller mykoplasma får du behandling, råd og veiledning. Behandling av klamydia og gonoré er gratis.

Våre leger

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2022.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer eller seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) er en infeksjon eller sykdom i kjønnsorganet. En slik infeksjon kan forårsakes av små mikroorganismer som for eksempel bakterier, virus, amøber og lus.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Kjønnssykdommer

Behandling av genital herpes

Et herpesutbrudd kan være skikkelig vondt, og behandling bør startes tidlig for å kunne ha effekt. Hvis man ikke starter tidlig nok kan lokalbedøvende krem, smertelindring og varme bad kan være med på å lindre symptomer.

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.