La oss hjelpe deg med hud

Hudlidelser som eksem og akne er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Noen ganger klarer kroppen å bekjempe det selv, andre ganger trenger vi litt hjelp fra medisiner. Her finner du oversikt over våre tjenester som kan hjelpe deg med hudproblemer.

Enkelt og lettvint

Veldig fornøyd med oppfølging og behandling av akne. Man får utrolig god informasjon om alle legemidlene man får og hva man skal gjøre med dem, faktisk bedre enn jeg har fått fra fastlegen tidligere. Og alt kan gjøres hjemme i egen seng eller fra sofaen. Super fornøyd!

Thea

Raskt, trygt og enkelt - utrolig fornøyd

Jeg har nå brukt Maja et par ganger, og er superfornøyd! Det er en enkel, oversiktlig og rask måte å få den hjelpen, resepten man trenger, samtidig som man føler det er trygt. Maja er en god erstatning for fastlegen dersom man ikke har mulighet eller det ikke er nødvendig å dra dit angående visse ting Maja da kan hjelpe med. Anbefales på det sterkeste!

Sara

Trygt og praktisk

Opplever Maja som en trygg og praktisk tjeneste som tar brukerne på alvor, og som er opptatt av kvalitet og pasientsikkerhet.

Ingvild

En god og trygg opplevelse!

Dette er første gangen jeg bruker maja.no, og jeg har et veldig godt inntrykk! Det er mye og bra info, slik at man føler seg trygg og ivaretatt. Dessuten er det seriøse og utfyllende spørsmål. Denne siden kommer jeg til å bruke flere ganger :)

Juliane
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse, i tillegg til å dele bilder av problemområdet.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16

Hva vi kan hjelpe deg med

Kan vi ikke hjelpe deg, betaler du heller ikke for konsultasjonen

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hva er lipødem?

Lipødem er en sykdom som oftest rammer kvinner og karakteriseres med en stor fettansamling rundt hofteparti, lår og legger. Noen er også plaget i armene og fettansamlingen er ofte smertefull. I motsetning til generell overvekt er fettfordelingen ved lipødem veldig ujevn, kvinner har ofte et bredt hofteparti og en slankere overkropp.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter