La oss hjelpe deg med hud

Hudlidelser som eksem og akne er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Noen ganger klarer kroppen å bekjempe det selv, andre ganger trenger vi litt hjelp fra medisiner. Her finner du oversikt over våre tjenester som kan hjelpe deg med hudproblemer.

Enkelt og lettvint

Veldig fornøyd med oppfølging og behandling av akne. Man får utrolig god informasjon om alle legemidlene man får og hva man skal gjøre med dem, faktisk bedre enn jeg har fått fra fastlegen tidligere. Og alt kan gjøres hjemme i egen seng eller fra sofaen. Super fornøyd!

Thea

Raskt, trygt og enkelt - utrolig fornøyd

Jeg har nå brukt Maja et par ganger, og er superfornøyd! Det er en enkel, oversiktlig og rask måte å få den hjelpen, resepten man trenger, samtidig som man føler det er trygt. Maja er en god erstatning for fastlegen dersom man ikke har mulighet eller det ikke er nødvendig å dra dit angående visse ting Maja da kan hjelpe med. Anbefales på det sterkeste!

Sara

Trygt og praktisk

Opplever Maja som en trygg og praktisk tjeneste som tar brukerne på alvor, og som er opptatt av kvalitet og pasientsikkerhet.

Ingvild

En god og trygg opplevelse!

Dette er første gangen jeg bruker maja.no, og jeg har et veldig godt inntrykk! Det er mye og bra info, slik at man føler seg trygg og ivaretatt. Dessuten er det seriøse og utfyllende spørsmål. Denne siden kommer jeg til å bruke flere ganger :)

Juliane
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Fyll ut helseskjema og send inn bilde

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din, og sender inn et bilde av akne, eksem eller lignende hudsykdommer.

Våre leger ser over

En av våre leger går over dine opplysninger og finner riktig behandling til deg. Dersom vi av ulike årsaker ikke kan hjelpe deg, betaler du ingenting.

Du får e-resept neste virkedag

Du får SMS når resepten er klar senest kl. 15 neste virkedag. Du kan da enkelt bestille behandling på nettapotek eller gå på ditt nærmeste apotek. Vi følger deg også opp etter 6 uker for å påse at alt går som det skal.

Hva vi kan hjelpe deg med

Hvis vi ikke kan gi deg resept, betaler du heller ikke for konsultasjonen.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Hva er Apekopper?

Apekopper er en virusinfeksjon som stammer fra Afrika og har dukket opp i Europa den siste tiden. Utbruddet ble oppdaget i mai 2022. I Norge har det til nå vært rundt 63 tilfeller med viruset, som blant annet kan gi blemmer, hovne lymfeknuter og feber.

Les merLesetid: 2 minutter