Perioral Dermatitt

Få råd og resept på behandling mot perioral dermatitt fra våre leger. Fyll ut skjema og send inn bilde av huden din, så vil våre leger gi deg råd og resept innen i morgen klokken 15:00.

  • Få raskt svar
  • Trygt og sikkert
  • Erfarne leger

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få svar innen i morgen kl. 15.00
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Perioral dermatitt er en kronisk hudlidelse som gir kviselignende hudforandringer hovedsakelig rundt munnen. Tilstanden varierer i alvorlighetsgrad, men heldigvis finnes det god behandling.

Perioral dermatitt er ufarlig, men kan oppleves sjenerende. Ved mistanke om at man har perioral dermatitt anbefaler vi at man kontakter lege eller bruker denne tjenesten for å få satt korrekt diagnose, samt for å få effektiv behandling.

Nå er det enkelt å få hjelp. Du fyller ut et digitalt skjema og sender inn bilde av problemområdet – akkurat når det passer deg. Du unngår kø, reisevei eller venteværelser. Spørsmålene er akkurat de samme som hos legen. Våre erfarne leger går over og gir deg en grundig vurdering og skriver ut resept til deg.

Fyll ut helseskjema og send inn bilde

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din, og sender inn et bilde av huden din

Våre leger går gjennom din informasjon

Innen i morgen klokken 15:00 får du tilbakemelding fra legen, samt resept hvis dette er indisert. Får du ikke behandling, betaler du ingenting!

Du får anbefalinger og oppfølgning

Du følges regelmessig opp av våre leger, for å sikre at du får effektiv behandling.

Våre leger

Hudlege
Xiaotong Li

Xiaotong Li er spesialist i hudsykdommer, og er Majas rådgivende hudlege. Alle behandlinger som gis fra Maja er laget ut fra anbefalinger fra hudlege Li.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Maja er effektivt og tidsbesparende, både for pasient og lege, sier Kumar.


Lege og Gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Maja. Harald mener Maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2020.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness