Rynker og solskadet hud

Fyll ut skjema på kun 5 minutter og send oss bilder av din hud. Få råd, behandlingsplan og resept tilpasset dine hudproblemer.

  • Gjennomsnittlig svartid på under 3 timer
  • Tilpasset behandlingsplan - hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få raskt svar fra lege
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det finnes gode, veldokumenterte preparater for å forbedre hudens kvaliteter. Denne tjenesten passer for deg som har utviklet rynker og fine linjer på grunn av solskader.

Både arvelige faktorer og påkjenninger som soleksponering, varme, kulde, røyking og forurensing kan påvirke hvordan huden eldes og endres. Vi hjelper deg med å finne behandling som har dokumentert effekt.

A-vitamin er det preparatet som har best dokumentert effekt på forbedring av ujevn og skadet hud. Preparatet virker ved å øke produksjon av nye celler og støter ut gamle celler. A-vitaminsyrer er også kjent for å motvirke kviser, redusere fine linjer, pigmentflekker, jevne ut hudfargen og redusere større porer.

Fyll ut skjemaet dersom du ønsker reseptbelagt lokalbehandling mot fine linjer, solskader og pigmentflekker. Det er anbefalt å være kjent med virkestoffet retinol fra tidligere.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Artikler fra bloggen

Hud

Hvordan bli kvitt skabb

Skabb er en smittsom hudsykdom som ser ut til å ha blusset opp siste tiden. Midden vil gi en intens kløe på kroppen. Du overvinner ofte skabben med reseptfri behandling, men dersom du ikke følger prosedyren slavisk kan det være vrient å bli kvitt.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Betennelse i svettekjertlene

Svettekjertelbetennelse, også kalt Hiradentis suppurativa, er en betennelse som rammer hårsekkene ved svettekjertlene slik at de blir ømme, hovne og pussfylte. Rett og slett skikkelig vondt! Hvordan kan du bli kvitt det?

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.