Rynker og solskadet hud

Plaget med pigmentflekker, fine linjer eller akne? Få råd, behandlingsplan og resept tilpasset dine hudproblemer.

Fått behandling fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Gjennomsnittlig svartid på under 3 timer
  • Tilpasset behandlingsplan - hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få raskt svar fra lege
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det finnes gode, veldokumenterte preparater for å forbedre hudens kvaliteter. Denne tjenesten passer for deg som for eksempel har utviklet pigmentflekker og fine linjer på grunn av solskader.

Både arvelige faktorer og påkjenninger som soleksponering, varme, kulde, røyking og forurensing kan påvirke hvordan huden eldes og endres. Vi hjelper deg med å finne behandling som har dokumentert effekt.

A-vitamin er det preparatet som har best dokumentert effekt på forbedring av ujevn og skadet hud. Preparatet virker ved å øke produksjon av nye celler og støter ut gamle celler. A-vitaminsyrer (retinoider) kan motvirke kviser, redusere fine linjer, pigmentflekker, jevne ut hudfargen og redusere større porer.

Fyll ut skjemaet dersom du ønsker reseptbelagt lokalbehandling mot din hudtilstand. Det er anbefalt å være kjent med virkestoffet retinol fra tidligere.

PS! Behandlingen bør på generelt grunnlag brukes jevnlig og over en lengre periode før du vil kunne se effekt.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Hva er Apekopper?

Apekopper er en virusinfeksjon som stammer fra Afrika og har dukket opp i Europa den siste tiden. Utbruddet ble oppdaget i mai 2022. I Norge har det til nå vært rundt 63 tilfeller med viruset, som blant annet kan gi blemmer, hovne lymfeknuter og feber.

Les merLesetid: 2 minutter