Rynker og solskadet hud

Plaget med pigmentflekker, fine linjer eller akne? Her kan du gjennomføre en digital legekonsultasjon og få grundig vurdering, råd og behandlingsplan.


Fått behandling fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Hent ut på alle apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Det finnes veldokumenterte preparater for å forbedre hudens kvalitet. Denne tjenesten passer for deg som har utviklet pigmentflekker og/eller linjer på grunn av solskader.

Både arvelige faktorer og påkjenninger som soleksponering, varme, kulde, røyking og forurensning påvirker hudens aldring og forandring.

A-vitamin er det best dokumenterte innholdsstoffet for å forbedre ujevn og skadet hud. A-vitamin øker produksjonen av nye celler og fjerner gamle celler. A-vitaminsyrer (retinoider) kan motvirke kviser, redusere fine linjer og pigmentflekker, jevne ut hudtonen og redusere porer.

Behandlinger for disse hudtilstandene må generelt brukes jevnlig og over lengre tid før effekten blir synlig.

Start en digital konsultasjon

Start dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Legen foretar en helhetlig vurdering og tilpasser behandlingen etter behov. Du vil motta grundig informasjon, råd og mulighet for oppfølging.

Få tilpasset behandling og veiledning

Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Bivirkninger ved behandling med retinoider

Retinoider (som f.eks retinol, vitamin A-syre og adapalen) er ganske kraftige ingredienser som er kjent for sine mange fordeler, inkludert behandling av akne og reduksjon av fine linjer. Men de kan også føre til bivirkninger som irritasjon, tørrhet og flassing. Her har vi samlet noen tips for å redusere bivirkninger og få mest mulig ut av din retinoidbehandling.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

En guide til å kombinere aktive ingredienser

Når du har fått en reseptbelagt behandling av legen, kan det være utfordrende å navigere i jungelen av aktive ingredienser og vite hva som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her gir vi en oversikt over anbefalte kombinasjoner og hvilke ingredienser du bør unngå for å sikre optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 6 minutter