Rynker og solskadet hud

Fyll ut skjema på kun 5 minutter og send oss bilder av din hud. Få råd, behandlingsplan og resept tilpasset dine hudproblemer.

Fått behandling fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Gjennomsnittlig svartid på under 3 timer
  • Tilpasset behandlingsplan - hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få raskt svar fra lege
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det finnes gode, veldokumenterte preparater for å forbedre hudens kvaliteter. Denne tjenesten passer for deg som har utviklet rynker og fine linjer på grunn av solskader.

Både arvelige faktorer og påkjenninger som soleksponering, varme, kulde, røyking og forurensing kan påvirke hvordan huden eldes og endres. Vi hjelper deg med å finne behandling som har dokumentert effekt.

A-vitamin er det preparatet som har best dokumentert effekt på forbedring av ujevn og skadet hud. Preparatet virker ved å øke produksjon av nye celler og støter ut gamle celler. A-vitaminsyrer er også kjent for å motvirke kviser, redusere fine linjer, pigmentflekker, jevne ut hudfargen og redusere større porer.

Fyll ut skjemaet dersom du ønsker reseptbelagt lokalbehandling mot fine linjer, solskader og pigmentflekker. Det er anbefalt å være kjent med virkestoffet retinol fra tidligere.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Artikler fra bloggen

Hud

Kviser og akne påvirker psyken og selvbildet

Selv om akne er noe alle vil få til en viss grad i løpet av livet, har 89% av følgere våre på Instagram oppgitt at akne har gitt dem dårlig selvtillit. Dessverre har ren og frisk hud alltid vært et skjønnhetsideal.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Kviser på rygg: backne

Backne, butzits og kviser på brystet er heldigvis litt mer skjult enn de som popper frem i ansiktet, men det er ikke alltid like lett å behandle sin egen backne uten å være hypermobil eller ha en snill samboer. Vi skal ta for oss noen årsaker, tips og triks i denne artikkelen.

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.