Rynker og solskadet hud

Plaget med pigmentflekker, fine linjer eller akne? Få tilpassede råd og behandlingsplan fra legen for akkurat din hudtilstand.

Fått behandling fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Hent ut på alle apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Det finnes gode, veldokumenterte preparater for å forbedre hudens kvaliteter. Denne tjenesten passer for deg som for eksempel har utviklet pigmentflekker og fine linjer på grunn av solskader.

Både arvelige faktorer og påkjenninger som soleksponering, varme, kulde, røyking og forurensing kan påvirke hvordan huden eldes og endres. Vi hjelper deg med å finne behandling som har dokumentert effekt.

A-vitamin er det innholdsstoffet som har best dokumentert effekt på forbedring av ujevn og skadet hud. A-vitamin virker ved å øke produksjon av nye celler og støter ut gamle celler. A-vitaminsyrer (retinoider) kan motvirke kviser, redusere fine linjer, pigmentflekker, jevne ut hudfargen og redusere større porer.

PS! Behandlinger mot disse hudtilstandene bør på generelt grunnlag brukes jevnlig og over en lengre periode før du vil kunne se effekt.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter, alle hverdager mellom 8-16.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hva er lipødem?

Lipødem er en sykdom som oftest rammer kvinner og karakteriseres med en stor fettansamling rundt hofteparti, lår og legger. Noen er også plaget i armene og fettansamlingen er ofte smertefull. I motsetning til generell overvekt er fettfordelingen ved lipødem veldig ujevn, kvinner har ofte et bredt hofteparti og en slankere overkropp.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter