Stivkrampe, difteri, kikhoste og polio

Her kan du gjennomføre en digital legekonsultasjon for å få rask hjelp, råd og resept på vaksine mot stivkrampe, difteri, kikhoste og polio (DTP-vaksine).

  • Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter (ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes)
  • Få råd og tilpasset behandling
  • Sett vaksinen ved ditt lokale apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Vaksinen kan settespå et av våre samarbeidsapotek mot et tillegg i pris. Disse inkluderer Apotek 1, Boots Apotek, Ditt Apotek, eller Vitusapotek.

For å bestille time hos Vitusapotek/Ditt Apotek, trykk her.

For å bestille time hos Boots Apotek, trykk her.

For å bestille time hos Apotek 1, trykk her.

Vaksinen mot stivkrampe, difteri, kikhoste og polio har vært en del av barnevaksinasjonsprogrammet siden 1952. Det anbefales at voksne får en oppfriskningsdose hvert 10. år, men i noen tilfeller kan vaksinen tas hyppigere, for eksempel ved kutt/skader.

Prisen for selve vaksinen er omtrent 300 kroner. I tillegg til dette tar vanligvis vaksinatøren (apoteket) et beløp på ca. 100-200 kroner for å sette vaksinen.

Du kan finne mer informasjon om vaksinen mot stivkrampe, difteri, kikhoste og polio på Folkehelseinstituttets hjemmesider.

Ønsker du å få oversikt over dine vaksiner? Dette kan du finne på Helsenorge sine hjemmesider.

Start en digital konsultasjon

Start dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Legen foretar en helhetlig vurdering og tilpasser behandlingen etter behov. Du vil motta grundig informasjon, råd og mulighet for oppfølging.

Få tilpasset behandling og veiledning

Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen