Akne & kviser

Gjennomfør vår digitale legekonsultasjon, legg ved bilder og få grundig vurdering og behandling fra en av våre erfarne leger.

Fått legevurdering for akne og kviser fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Inkludert én oppfølging etter 6-12 uker ved behov
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Akne og kviser er plagsomt, og kan være skjemmende. Enkelte ganger hjelper ikke reseptfrie renseprodukter. Da kan en legekonsultasjon og behandlingsplan være løsningen.

Gjennomfør digital legekonsultasjon og legg ved bilder av hudtilstanden din underveis. En av våre leger går gjennom din informasjon, gir deg råd og tilpasset behandlingsplan.

Alle våre behandlingsplaner er utformet i samarbeid med hudlege.

Oppfølging og videosamtale er tilgjengelig ved spørsmål eller bekymringer.

Gjennomfør vår digitale legekonsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hva er lipødem?

Lipødem er en sykdom som oftest rammer kvinner og karakteriseres med en stor fettansamling rundt hofteparti, lår og legger. Noen er også plaget i armene og fettansamlingen er ofte smertefull. I motsetning til generell overvekt er fettfordelingen ved lipødem veldig ujevn, kvinner har ofte et bredt hofteparti og en slankere overkropp.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter