Pollenallergi

Nå tilbyr vi skreddersydd behandling med resept og oppfølging gjennom hele sesongen. Husk at behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig for best lindring.

Fått resept fra oss før? Her kan du fornye.

  • Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 min
  • Med resept er medisinene ofte rimeligere enn over disk på apotek
  • Resept og oppfølging gjennom hele allergisesongen inkludert

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Pollenallergi er en vanlig tilstand som forekommer hos omtrent 1 av 5 nordmenn, og kan gi betydelige plager i hverdagen.

Det finnes mange effektive behandlinger mot pollenallergi, blant annet tabletter, spray og øyedråper. For å oppnå god lindring er det viktig å starte med behandling som er tilpasset dine symptomer og plager. Behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig i pollensesongen.

Medisiner på resept er som regel rimeligere enn ikke-reseptbelagte varianter. I de aller fleste tilfeller vil det derfor være kostnadsbesparende å bruke medikamenter på resept.

Våre leger hjelper deg med skreddersydd behandling og resept på allergimedisin!

Fyll ut helseskjema

Fyll ut helseskjema med informasjon om deg og din helse – og hvilke plager du opplever under allergisesongen.

En lege går over svarene

En av våre dyktige leger går over svarene dine og skriver en anbefaling og resept til deg.

Du får resept innen klokken 15 neste virkedag

Du får SMS når resepten din er klar, og kan hente ut allergimedisinene på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek. Vi garanterer at du får svar fra legen innen klokken 15 neste virkedag.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2022.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen