Pollenallergi

Nå tilbyr vi skreddersydd behandling og oppfølging gjennom hele sesongen. Husk at behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig for best lindring.

Fått behandling fra oss før? Her kan du fornye eller endre din behandling.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan for hele allergisesongen
  • Hent ut på alle apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Pollenallergi er en vanlig tilstand som forekommer hos omtrent 1 av 5 nordmenn, og kan gi betydelige plager i hverdagen.

Det finnes mange effektive behandlinger mot pollenallergi, blant annet tabletter, spray og øyedråper. For å oppnå god lindring er det viktig å starte med behandling som er tilpasset dine symptomer og plager. Behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig i pollensesongen.

Medisiner på resept er som regel rimeligere enn ikke-reseptbelagte varianter. I de aller fleste tilfeller vil det derfor være kostnadsbesparende å bruke medikamenter som er utskrevet av legen.

Våre leger hjelper deg med skreddersydd behandling mot allergiplager!

Start digital legekonsultajson

Under den digitale legekonsultasjonen gir du informasjon om deg og din helse – og hvilke plager du opplever under allergisesongen.

Legen tar en medisinsk vurdering

En av våre dyktige leger går gjennom informasjonen din og gir deg grundig rådgivning og behandlingsplan. Dersom vi trenger mer informasjon for å gjøre en legevurdering, vil du bli kontaktet.

Rask svartid

Du vil få beskjed når legen har fullført sin medisinske vurdering og sendt deg en behandlingsplan. Deretter kan du hente ut behandlingen på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek. Vi garanterer at du får svar fra legen innen klokken 15 neste virkedag.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen