Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Prevensjon

Alt om nødprevensjon

Oops. Sprakk kondomet? Har du glemt å ta pilla til riktig tid eller hoppet av i svingen? Er det sjans for at du kan ha blitt uønsket gravid? Du er ikke alene om å sitte med en slik bekymring langt opp i halsen. Kanskje man har vært uforsiktig eller uheldig, og vet med seg selv at det er dårlig timing å bli gravid nå.

Les merLesetid: 4 minutter
Hud

Nyt sola, men ta vare på huden

Tiden er inne for å kose seg med været og hverdagen ute, men husk på å beskytte huden din! Her kan du lese deg opp på hva solstrålene gjør med huden og få noen tips til hvordan du kan beskytte deg i solsteiken.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

Hvordan forebygge urinveisinfeksjon?

Visste du at kvinner har et urinrør som er 3-5 cm langt, mens menn har hele 20-25 cm langt urinrør? Bakterier har derfor mye kortere vei til urinblæren og gjør oss mer utsatt for urinveisinfeksjon enn menn. Her har vi samlet noen enkle forebyggende tips!

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Antibiotika og underliv i ubalanse

Visste du at skjeden rengjør seg selv og at den naturlige bakteriefloraen er med på å bekjempe uønskede infeksjoner? Og at en generell antibiotikabehandling kan påvirke slimhinnene i skjeden? Les mer om antibiotikas påvirkning på floraen her!

Les merLesetid: 2 minutter
Prevensjon

Menskopp + spiral= sant?

Et omdiskutert tema: Passer egentlig menskopp og spiral sammen? Noen kilder sier det går helt fint, mens andre sier de ikke burde brukes sammen. Les mer om dette.

Les merLesetid: 3 minutter

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness