Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Underlivet

Lær om mensen

Mensen er en del av kvinnens forplantningsprosess. For mange kan mensen være utfordrende i hverdagen og det kan ta tid å venne seg til. Men mensen er også et positivt tegn på fruktbarhet og at kroppen funker som den skal. Faktisk noe å være stolt av.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

10 huskeregler for et tilfreds underliv

Sopp, bakteriell vaginose, kløe, endret utflod, klamydia, herpes, betente hårsekker og så videre og så videre. Som regel er tissen uproblematisk og fantastisk, men av og til blir det endringer. Vi har samlet 10 overordnede punkter for å forebygge kjipe tilstander i underlivet og pleie vulva på best mulig måte.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Guide ved seksuelle overgrep

Føler du at du har blitt utsatt for et seksuelt overgrep, eller kjenner noen som har det? Når en grense krysses, du ikke har samtykket, du blir overfalt eller du ikke blir hørt når du sier nei. Da har vi samlet litt informasjon til deg her.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

Utsett mensen med Primolut-N

Visste du at en gjennomsnittlig kvinne blør i opptil 10 år av livet sitt? Mensen kan tidvis ha skikkelig dårlig timing, spesielt om sommeren. Da er det deilig å vite at det faktisk finnes et preparat utviklet for de som trenger en liten “mensenpause”.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Føflekksjekk med ABCDE

Visste du at den mest alvorlige typen hudkreft i Norge er føflekkreft, også kalt Melanom? Vi er på verdenstoppen i antall tilfeller og det er årlig rundt 2300 personer som får diagnostisert melanom. Det er derfor viktig å vite hva du skal se etter hos deg selv og de som er nær deg.

Les merLesetid: 3 minutter