Hjernehinnebetennelse

Hos oss kan du bestille resept på vaksine mot hjernehinnebetennelse over nett ved å gjennomføre vår digitale konsultasjon.

  • Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter
  • Resept innen 15 minutter innenfor våre åpningstider
  • Sett vaksinen ved ditt lokale apotek

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Vaksinen kan settes i ett av våre samarbeidsapotek - Apotek 1, Boots Apotek Ditt Apotek eller Vitusapotek.

Trykk her
for å se oversikt over ditt nærmeste Boots-apotek du kan sette vaksinen eller trykk her for å se oversikt over andre apotek som kan sette vaksinen.

Smittsom hjernehinnebetennelse kan forårsakes av meningokokkbakterier. Meningokokksykdom utvikler seg ofte svært raskt, og kan i noen tilfeller være livstruende. Sykdommen forekommer hyppigst hos små barn, unge voksne og eldre. Selv om sykdommen er nokså sjelden forekommer den årlig hos ellers friske unge personer som deltar i tett samvær med andre over flere dager, som for eksempel under russefeiring.

Vaksinen kan hentes ut på valgfritt apotek, og prisen på vaksinen er omtrent 390 kroner. I tillegg til dette tar vanligvis vaksinatøren (apoteket) et beløp på ca. 100-200 kroner for å sette vaksinen.

Om du ønsker å vite mer om meningokokksykdom og vaksinen mot sykdommen, kan du finne utfyllende informasjon på hjemmesidene til FHI (lenke).

Ønsker du å få oversikt over vaksiner du har tatt? Det kan du finne på hjemmesidene til Helsenorge (lenke).

Fyll ut skjema, og få resept på under 15 minutter

Få satt vaksinen ved ett av våre samarbeidsapotek

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien vaksine


Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen