Hårtap

Det er helt normalt at menn kan oppleve hårtap i ulik grad, men det finnes også medikamenter som kan bremse utviklingen. Få en vurdering her!

  • Rask og diskré tjeneste
  • Hent ut behandling på alle apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Betal enkelt med vipps, kort eller faktura

Start konsultasjon
Kun 499,–
Betal kun om vi kan hjelpe
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Hårtap kan oppleves plagsomt, ubehagelig og kosmetisk skjemmende for mange menn.

For de som ønsker, finnes det ulike behandlinger som kan bremse og i en del tilfeller reversere tilstanden. Våre leger er eksperter på hårtap, og gir individuell tilbakemelding og behandling spesielt tilpasset din tilstand.

Digital kontroll etter 4 måneder er Inkludert i prisen. Deretter kan du få digital kontroll hos en av våre leger for 199 kr.

Les mer om hårtap her

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
William Larsen

William jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra kirurgisk avdeling, og synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Artikler fra bloggen

Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Hva er Apekopper?

Apekopper er en virusinfeksjon som stammer fra Afrika og har dukket opp i Europa den siste tiden. Utbruddet ble oppdaget i mai 2022. I Norge har det til nå vært rundt 63 tilfeller med viruset, som blant annet kan gi blemmer, hovne lymfeknuter og feber.

Les merLesetid: 2 minutter