Hepatitt B

Hos oss kan du starte digital legekonsultasjon for å få resept på vaksine mot Hepatitt B! Vaksinen kan settes på ditt nærmeste apotek.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Sett vaksinen ved ditt lokale apotek
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Vaksinen kan settes i ett av våre samarbeidsapotek - Apotek 1, Boots Apotek Ditt Apotek eller Vitusapotek (mot et tillegg). Enkelte apotek tilbyr booking av tid på forhånd via. Helseboka.

Trykk her
for å se oversikt over ditt nærmeste Boots-apotek du kan sette vaksinen eller trykk her for å se oversikt over andre apotek som kan sette vaksinen.

Hepatitt B er en leversykdom som skyldes et virus. Mange anbefales vaksine mot Hepatitt B, på grunn av reise eller risiko for smitte på arbeid.

Vaksinen Engerix-B kan hentes ut på valgfritt apotek, og prisen på vaksinen er omtrent 250 kroner. I tillegg til dette tar vanligvis vaksinatøren (apoteket) et beløp på ca. 100-200 kroner for å sette vaksinen.

Vaksine mot Hepatitt B anbefales blant annet til personer som skal reise til områder der Hepatitt B forekommer hyppig. Om du ønsker å lese mer om anbefalte reisevaksiner finner du informasjon på hjemmesidene til FHI (lenke). Husk at vi også tilbyr kombinasjonsvaksine for Hep A+ B.

Ønsker du å få oversikt over vaksiner du har tatt? Det kan du finne på hjemmesidene til Helsenorge (lenke).

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen