Hepatitt B

Hos oss kan du bestille legevurdering for å få resept på vaksine mot Hepatitt B! Gjennomfør vår digitale konsultasjon og få vaksinen satt på ditt nærmeste apotek.

  • Fyll ut helseskjema på kun 5 minutter
  • Respons innen 15 minutter innenfor våre åpningstider
  • Sett vaksinen ved ditt lokale apotek

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Vaksinen kan settes i ett av våre samarbeidsapotek - Apotek 1, Boots Apotek Ditt Apotek eller Vitusapotek.

Trykk her
for å se oversikt over ditt nærmeste Boots-apotek du kan sette vaksinen eller trykk her for å se oversikt over andre apotek som kan sette vaksinen.

Hepatitt B er en leversykdom som skyldes et virus. Mange anbefales vaksine mot Hepatitt B, på grunn av reise eller risiko for smitte på arbeid.

Vaksinen Engerix-B kan hentes ut på valgfritt apotek, og prisen på vaksinen er omtrent 250 kroner. I tillegg til dette tar vanligvis vaksinatøren (apoteket) et beløp på ca. 100-200 kroner for å sette vaksinen.

Vaksine mot Hepatitt B anbefales blant annet til personer som skal reise til områder der Hepatitt B forekommer hyppig. Om du ønsker å lese mer om anbefalte reisevaksiner finner du informasjon på hjemmesidene til FHI (lenke).

Ønsker du å få oversikt over vaksiner du har tatt? Det kan du finne på hjemmesidene til Helsenorge (lenke).

Fyll ut skjema, og få resept på under 15 minutter

Få satt vaksinen ved ett av våre samarbeidsapotek

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien vaksine


Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen