Ereksjonssvikt

Opplever du problemer med ereksjonen? Gjennom vår digitale konsultasjon kan du få råd, veiledning og behandling fra lege.

Ved fornying vil du få flere uttak ved å fylle ut samme skjema!

  • Rask og diskré tjeneste
  • Hent ut resept på ønsket apotek eller nettapotek
  • Videolege inkludert (ved behov)
Bestill nå
Kun 299,–
Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting!
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det er veldig vanlig at menn opplever ereksjonssvikt en gang i løpet av livet, både på grunn av psykiske og fysisk bakenforliggende årsaker.

Heldigvis er det raskt og enkelt å fylle ut vår digitale legekonsultasjon. Du vil få grundig informasjon og behandling innen tre timer (innenfor våre åpningstider).

Dersom du skulle oppleve bivirkninger eller har spørsmål underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av din inkluderte videokonsultasjon for å snakke med en lege.

Les mer om ereksjonsmidler her.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
William Larsen

William jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra kirurgisk avdeling, og synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er cyster på eggstokkene?

Noen får kanskje høre at de har cyster på eggstokkene som en tilfeldig bisetning hos gynekologen uten at de merker noe til det, mens andre er plaget med sterke smerter på grunn av akkurat dette. Hva vil det si å ha cyster på eggstokkene?

Les merLesetid: 2 minutter