Kontakt oss

Så hyggelig at du vil komme i kontakt med oss!
Vi ønsker å hjelpe deg så godt og raskt vi kan. Nedenfor finner du kontaktinformasjon enten om du har generelle eller medisinske spørsmål.

Har du medisinske spørsmål?

Legene våre besvarer kun medisinske spørsmål rettet mot bestillinger som allerede er gjort på Maja.no eller som faller under noen av kategoriene vi tilbyr helsehjelp til. Det vil si at henvendelsen enten må gjelde konsultasjon for prevensjonsmidler, herpes, klamydiatesting, hudlidelser osv.

Dersom henvendelsen gjelder en nylig gjennomført legekonsultasjon hos oss, har du muligheten til å kontakte lege gjennom en video- eller telefonkonsultasjon.

Vennligst oppgi bestillingsnummeret du mottok på e-post, samt ønsket konsultasjonsform via chatboten nederst til høyre. Du kan også sende en e-post til hei@maja.no for å avtale tidspunkt.👩🏼‍⚕️

PS! Vennligst ikke send oss sensitiv informasjon. E-post og chat er ikke sikre kanaler, og medisinske opplysninger skal derfor ikke sendes her.

Sjekk også om du finner svar på dine spørsmål i "spørsmål og svar"!

Har du generelle spørsmål?

Send en mail til hei@maja.no eller kontakt oss i chat, så svarer vi så raskt vi kan! Vi er bemannet mellom kl. 08.00-16.00 alle hverdager, henvendelser utover dette besvares sporadisk.

Er du et av våre samarbeidsapotek og har spørsmål om fakturering, kan faktura og spørsmål vedrørende faktura sendes på mail til legevisitt@uni24.no (legg gjerne kontakt@legevisitt.no på kopi).

Vi kan dessverre ikke besvare medisinske spørsmål på e-post av personvernmessige årsaker (og for din sikkerhet). Henvendelser på mail som inneholder sensitiv informasjon (f.eks helseopplysninger) vil ikke bli besvart, og slettet uten videre beskjed.