Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Hud

Hyperpigmentering

Pigmentflekker, også kalt hyperpigmentering, kan oppstå i alle aldre og er sjukt irriterende fordi det er vanskelig å behandle. Men hvorfor kommer det helt plutselig? Og kan du få det bort?

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Barber deg riktig, unngå plager!

En god andel kvinner barberer både ben, underliv og armhuler, spesielt om sommeren. Noen ganger kan hårsekkene bli betente og irriterte. Les mer om forebygging og behandling her.

Les merLesetid: 2 minutter
Prevensjon

Alt om nødprevensjon

Oops. Sprakk kondomet? Har du glemt å ta pilla til riktig tid eller hoppet av i svingen? Er det sjans for at du kan ha blitt uønsket gravid? Du er ikke alene om å sitte med en slik bekymring langt opp i halsen.

Les merLesetid: 4 minutter
Hud

Nyt sola, men ta vare på huden

Tiden er inne for å kose seg med været og hverdagen ute, men husk på å beskytte huden din! Her kan du lese deg opp på hva solstrålene gjør med huden og få noen tips til hvordan du kan beskytte deg i solsteiken.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

Hvordan forebygge urinveisinfeksjon?

Vi kvinner har et urinrør som er 3-5 cm langt, mens menn har hele 20-25 cm langt urinrør. Bakterier har derfor mye kortere vei til urinblæren og gjør oss mer utsatt for urinveisinfeksjon enn menn. Her har vi samlet noen enkle forebyggende tips.

Les merLesetid: 2 minutter