Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer i halsen?

Mange er redde for å bli smittet av klamydia i hals ved oralsex, men hvor vanlig er det? Kan du virkelig bli ramma av klamma i halsen? Les videre for å se hva vi på Maja.no tester for og hvilke indikasjoner vi har for å ta halsprøve.

Les merLesetid: 3 minutter
Seksualhelse

Intimordbok

Det er ikke alltid så lett å huske hva som er hva når man snakker om kroppen. Vi har derfor laget en liten intimordbok for å forklare noen av ordene du kan komme over når vi skriver om kvinnekroppen.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Hvor sikkert er “sikre perioder”?

Det finnes ulike alternativer for å unngå graviditet for kvinner som ikke vil ta prevensjonsmidler eller bruke kondom. Men kan du virkelig regne med at et termometeret eller den nedlastede appen gir deg 100% beskyttelse? Les mer her.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

Kløe i underlivet

Klør det i eller rundt vulva? Kløe kan være helt normalt og gå over av seg selv men kan også være symptom på sykdom. Les mer her.


Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

#sjekkdeg

Budskapet er veldig enkelt: “ring fastlegen, ta livmorhalsprøve, unngå livmorhalskreft.” Les mer om #sjekkdeg, screening og forebygging av livmorhalskreft.

Les merLesetid: 4 minutter
Prevensjon

Prevensjon + psyken - hva vet vi?

Den siste tiden har det florert med kronikker, artikler, påstander og tekster i sosiale medier om det store og komplekse temaet: prevensjon og dens påvirkning på psyken. Hvor mye vet vi, og hvor mye vet vi ikke?

Les merLesetid: 4 minutter
Underlivet

Utflodguiden

Hvorfor har du utflod, er den godt for noe og hva betyr det når den endrer farge? Vi har samlet alt du trenger å vite her.

Les merLesetid: 2 minutter