Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Bruksanvisninger

Selvtest underliv

Slik tar du selvtest med pinneprøve fra skjeden. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 2 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest urinprøve

Slik tar du selvtest med urinprøve. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 2 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest rektum

Slik tar du selvtest med pinneprøve fra anus. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 2 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest hals

Slik tar du selvtest fra halsen. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 2 minutter
Prevensjon

Fornøydgaranti på prevensjon!

Vi i Maja.no jobber for bedre kvinnehelse og det betyr også bedre prevensjon. Vi finner en prevensjonstype som er trygg og passer for nettopp din kropp og dine ønsker. Vårt mål er at prevensjon alltid skal gi økt livskvalitet!

Vi er opptatt av å følge deg opp for å sikre du blir fornøyd. Vår fornøydgaranti gjør at du får en prevensjonstype som er skreddersydd for deg, og at du kan bytte kostnadsfritt ved behov.

Les merLesetid: 3 minutter
Prevensjon

Om P-plaster

P-plaster virker på samme måte som p-piller (kombinasjonspreparater) eller p-ring. Plasteret avgir en jevn sammensetning av de kvinnelige kjønnshormonene gestagen og østrogen til blodet. Dette virker først og fremst ved å hemme eggløsningen, men også ved å påvirke livmoren slik at den blir mindre gjennomtrengelig for sædceller.

Man begynner med plasteret fra første menstruasjonsdag i ny syklus. P-plasteret festes på overarm, rumpe, mage eller øvre rygg/bryst, og skiftes én gang hver uke (på samme ukedag) i 3 uker. Deretter holdes en plasterfri uke, hvor man vil få en menstruasjonsblødning. Man kan velge å utsette menstruasjonen ved å utsette den plasterfrie uken.

Les merLesetid: 3 minutter

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness