Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Underlivet

Utsett mensen med Primolut

Mensen kan tidvis ha skikkelig dårlig timing, spesielt om sommeren. Da er det deilig å vite at det faktisk finnes et preparat utviklet for de som trenger en liten “mensenpause”.

Les merLesetid: 3 minutter
Prevensjon

Mangel på P-pillen Qlaira

Statens legemiddelverk melder om mangel på P-pillen Qlaira. Hva kan du som bruker Qlaira gjøre? Oppdatering 24.03.22: Qlaira tabletter «Bayer» er tilgjengelig fra 23.02.2022.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Alt om føflekkreft og føflekk sjekk

Visste du at den mest alvorlige typen hudkreft i Norge er føflekkreft, også kalt Melanom? Vi er på verdenstoppen i antall tilfeller og det er årlig rundt 2300 personer som får diagnostisert melanom. Det er derfor viktig å vite hva du skal se etter hos deg selv og de som er nær deg.

Les merLesetid: 3 minutter
Generelt

Idéen bak Maja.no

Hvordan ser det ut på baksiden av Maja.no? Les mer om vårt medisinske team, vår kvalitet, fleksibilitet og effektivitet.

Les merLesetid: 5 minutter
Hud

Alt om pigmentflekker

Pigmentflekker, også kalt hyperpigmentering eller melasma, kan oppstå i alle aldre og er sjukt irriterende fordi det er vanskelig å behandle. Men hvorfor kommer det helt plutselig, og kan du få det bort?

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

En guide til problemfri barbering

En god andel kvinner barberer både ben, underliv og armhuler, spesielt om sommeren. Noen ganger kan hårsekkene bli betente og irriterte. Les mer om forebygging og behandling her.

Les merLesetid: 2 minutter