Hvilken hudtilstand har jeg?

Har du hudforandringer eller utslett som du er usikker på hva er? Via vår tjeneste kan du få svar på hva hudforandringene skyldes og hvordan de kan behandles.

Fått behandling fra oss før? Her kan du få oppfølging.

  • Få en legevurdering av din hudtilstand
  • Tilpasset behandlingsplan - hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill her
Kun 499,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Denne tjenesten passer for deg som er usikker på din tilstand eller dersom du ikke har fått tilstanden din diagnostisert av en lege.

Du fyller inn informasjon om deg selv, oppgir hvilke hudforandringer du opplever og sender oss bilder av hudforandringene. Vårt team av leger vil gå gjennom din informasjon og gi deg råd, behandlingsplan og eventuelt resept ved behov.

Om våre leger ikke kan hjelpe deg betaler du ingenting!

Fyll ut helseskjema og send inn bilde

Svar på spørsmålene i skjemaet og send oss bilder, og våre leger vil stille diagnosen.

Legen skriver resept

Legen vil sende deg et forslag til behandling, og skrive resept på medisiner, dersom det er nødvendig for å behandle tilstanden.

Du får anbefalinger og oppfølgning

Innen i morgen klokken 15:00 får du en SMS tilbakemelding fra legen, med en grundig anbefaling og e-resept i vår trygge digitale journal. Du følges regelmessig opp av våre leger, for å sikre at du får effektiv behandling.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Hudpleierutine: kombinering av aktive ingredienser

Når du har fått reseptbelagt behandling av legen kan det være vanskelig å vite hvilke aktive ingredienser som kan kombineres med behandlingen du har fått. Her forsøker vi å oppsummere hva du kan kombinere og hvilke aktive ingredienser som bør unngås for optimal effekt av behandlingen.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Hva er Apekopper?

Apekopper er en virusinfeksjon som stammer fra Afrika og har dukket opp i Europa den siste tiden. Utbruddet ble oppdaget i mai 2022. I Norge har det til nå vært rundt 63 tilfeller med viruset, som blant annet kan gi blemmer, hovne lymfeknuter og feber.

Les merLesetid: 2 minutter