Hvilken hudtilstand har jeg?

Har du hudforandringer eller utslett som du er usikker på hva er? Via vår tjeneste kan du få svar på hva hudforandringene skyldes, og hvordan de kan behandles. Svar på spørsmålene i skjemaet og send inn bilder, så vil våre leger hjelpe deg med diagnose og behandling.

  • Få raskt svar
  • Erfarne leger
  • Trygt og sikkert

Få korrekt diagnose og behandling

Bestill her
Kun 499,–
Få svar innen i morgen kl. 15.00
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Denne tjenesten passer for deg som er usikker på din tilstand eller dersom du ikke har fått tilstanden din diagnostisert av en lege.

Du fyller inn informasjon om deg selv, oppgir hvilke hudforandringer du opplever og sender oss bilder av hudforandringene. Vårt team av leger vil gå gjennom din informasjon og hjelpe deg med diagnose og behandling. Om våre leger ikke kan hjelpe deg betaler du ingenting!Fyll ut helseskjema og send inn bilde

Svar på spørsmålene i skjemaet og send oss bilder, og våre leger vil stille diagnosen.

Legen skriver resept

Legen vil sende deg et forslag til behandling, og skrive resept på medisiner, dersom det er nødvendig for å behandle tilstanden.

Du får anbefalinger og oppfølgning

Innen i morgen klokken 15:00 får du en SMS tilbakemelding fra legen, med en grundig anbefaling og e-resept i vår trygge digitale journal. Du følges regelmessig opp av våre leger, for å sikre at du får effektiv behandling.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Informasjon om kategorien hud

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er?

Hudlidelser som utslett, eksem, rosacea, akne eller perioral dermatitt er noe de fleste av oss opplever fra tid til annen. Årsaken kan være alt fra ufarlige tilstander, til mer alvorlige og plagsomme sykdommer.

Lær mer om hvorfor de oppstår, og hva du kan gjøre med det.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hud

Nyt sola, men ta vare på huden

Tiden er inne for å kose seg med været og hverdagen ute, men husk på å beskytte huden din! Her kan du lese deg opp på hva solstrålene gjør med huden og få noen tips til hvordan du kan beskytte deg i solsteiken.

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness