Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Hud

Alt om føflekkreft og føflekk sjekk

Visste du at den mest alvorlige typen hudkreft i Norge er føflekkreft, også kalt Melanom? Vi er på verdenstoppen i antall tilfeller og det er årlig rundt 2300 personer som får diagnostisert melanom. Det er derfor viktig å vite hva du skal se etter hos deg selv og de som er nær deg.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Alt om pigmentflekker

Pigmentflekker, også kalt hyperpigmentering eller melasma, kan oppstå i alle aldre og er sjukt irriterende fordi det er vanskelig å behandle. Men hvorfor kommer det helt plutselig, og kan du få det bort?

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

En guide til problemfri barbering

En god andel kvinner barberer både ben, underliv og armhuler, spesielt om sommeren. Noen ganger kan hårsekkene bli betente og irriterte. Les mer om forebygging og behandling her.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

8 tips: sommer, sol og hudpleie

Tiden er inne for å kose seg med været og hverdagen ute, men husk likevel å beskytte huden din! Her kan du lese deg opp på hva solstrålene gjør med huden og få noen tips til hvordan du kan beskytte deg i solsteiken.

Les merLesetid: 3 minutter
Hud

Hvorfor får man eksem og utslett?

Lurer du på hvorfor vi får eksem og utslett på huden? Og er det farlig? I denne artikkelen får du svar på hvorfor utslett oppstår, og hva du bør gjøre dersom du har eksem eller utslett som ikke går bort.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

5 viktige ting å vite om utslett

Visste du at huden vår består av ca 15% av kroppsvekten? Eller at hud er vårt største organ? I denne artikkelen får du 5 gode råd for å lære mer om huden, og hva utslett er og hvorfor vi får det.

Les merLesetid: 2 minutter
Hud

Perioral dermatitt: Hva er det?

Perioral dermatitt (utslett rundt munnen) er ofte symmetrisk, rødt, brennende eller stikkende. Årsaken til at man får perioral dermatitt er faktisk ukjent, men vi vil gi deg noen gode råd til hvordan du blir kvitt det.

Les merLesetid: 2 minutter