Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Seksualhelse

Intimordbok

Det er ikke alltid så lett å huske hva som er hva når man snakker om kroppen. Vi har derfor laget en liten intimordbok for å forklare noen av ordene du kan komme over når vi skriver om kvinnekroppen.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Hvor sikkert er “sikre perioder”?

Det finnes ulike alternativer for å unngå graviditet for kvinner som ikke vil ta prevensjonsmidler eller bruke kondom. Men kan du virkelig regne med at et termometeret eller den nedlastede appen gir deg 100% beskyttelse? Les mer her.

Les merLesetid: 3 minutter
Seksualhelse

Guide ved seksuelle overgrep

Føler du at du har blitt utsatt for et seksuelt overgrep, eller kjenner noen som har det? Når en grense krysses, du ikke har samtykket, du blir overfalt eller du ikke blir hørt når du sier nei. Da har vi samlet litt informasjon til deg her.

Les merLesetid: 3 minutter
Seksualhelse

Jenter! På tide med mer forskjellsbehandling!

Visste du at vi jenter kan reagere annerledes enn gutta på samme sykdom og samme medisinske behandling? 8. mars er kvinnedagen og derfor vil vi fokusere litt ekstra på kvinnehelse og hvorfor det trengs mer forskning på den fantastiske kroppen vår.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

12 myter om p-piller og mensen

Det er få temaer det knyttes like mange myter og feiloppfatninger til som det gjøres om p-piller og mensen. Derfor vil vi gjerne oppklare de 12 vanligste mytene som finnes om p-piller og mensen der ute.

Les merLesetid: 4 minutter