Bli bedre kjent med kroppen.

Kvinne kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske kvinnekroppen.

Underlivet

Lær om mensen

Mensen er en del av kvinnens forplantningsprosess. For mange kan mensen være utfordrende i hverdagen og det kan ta tid å venne seg til. Men mensen er også et positivt tegn på fruktbarhet og at kroppen funker som den skal. Faktisk noe å være stolt av.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

10 huskeregler for et tilfreds underliv

Sopp, bakteriell vaginose, kløe, endret utflod, klamydia, herpes, betente hårsekker og så videre og så videre. Som regel er tissen uproblematisk og fantastisk, men av og til blir det endringer. Vi har samlet 10 overordnede punkter for å forebygge kjipe tilstander i underlivet og pleie vulva på best mulig måte.

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Utsett mensen med Primolut

Mensen kan tidvis ha skikkelig dårlig timing, spesielt om sommeren. Da er det deilig å vite at det faktisk finnes et preparat utviklet for de som trenger en liten “mensenpause”.

Les merLesetid: 3 minutter
Underlivet

Hvordan forebygge urinveisinfeksjon?

Vi kvinner har et urinrør som er 3-5 cm langt, mens menn har hele 20-25 cm langt urinrør. Bakterier har derfor mye kortere vei til urinblæren og gjør oss mer utsatt for urinveisinfeksjon enn menn. Her har vi samlet noen enkle forebyggende tips.

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Antibiotika og soppinfeksjon i skjeden

Visste du at skjeden rengjør seg selv og at den naturlige bakteriefloraen er med på å bekjempe uønskede infeksjoner? Og at en generell antibiotikabehandling kan påvirke slimhinnene i skjeden? Les mer om antibiotikas påvirkning på floraen her!

Les merLesetid: 2 minutter