En tjeneste fra Legevisitt

Bestill resept på p-pillermed digitalt helseskjema

 • Fyll ut skjema på 5 minutter.
 • Kvalitetssikres av erfaren lege.
 • Resept er klar på alle apotek senest kl. 15:00 i morgen.
 • Vi kan skrive ut alle andre typer prevensjon – ikke bare p-piller.

Din første gang?Sånn funker Maja

Fyll ut skjema på 5 minutter

I det digitale helseskjemaet skriver du hva som er viktig for deg, og gir oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din.

Våre leger kvalitetssikrer

En av våre leger går gjennom dine opplysninger og finner riktig p-pille til deg. Dersom vi av ulike årsaker ikke kan skrive ut resept betaler du ingenting.

Du får e-resept i morgen

Din e-resept kan hentes hos alle apotek senest kl. 15 neste virkedag. Når du trenger ny resept går det enda raskere å fornye resepten din hos Maja.

– Kvinnekroppen er komplisert nok. Vi gjør det enklere å ta vare på den.

Du får en videokonsultasjon inkludert (hvis du vil)

Med Maja-resept får du også 1 gratis videokonsultasjon med lege, i tilfelle du har behov for legehjelp etter at du har fått resepten. Konsultasjonen gjelder kun for spørsmål og behov knyttet til prevensjon. Du velger selv når, og hvis, du vil benytte deg av dette — så lenge du får reseptene dine fra Maja.


P.S: Vil du heller bestille selve resepten din via en videokonsultasjon med lege, eller har behov for legehjelp før du bestiller resept? Book videokonsultasjon hos Legevisitt for 350,- her.

Mer frihet.Ingen omveier.Ingen ventetid.

Rask og enkel tilgang på prevensjon. Sånn det burde vært for lenge siden.

Fornye eller få ny Maja-resept?

Det blir billigere og enklere for hver gang du bruker Maja. Uansett om du har hatt resept før, er det viktig at du velger «Ny Maja-resept» første gang hos bestiller hos oss.

Helt trygt

Vi behandler alle dine opplysninger konfidensielt i et godkjent journalsystem. Betaling med Bank-ID gjør prosessen både trygg og enkel.

Ingen legekontakt

Våre leger kvalitetssikrer dine opplysninger når skjemaet er innsendt. Dermed får du legebehandling uten å være i kontakt med legen.

Rask e-resept

Vi garanterer at din e-resept vil være klar til henting i systemet hos alle apotek innen kl. 15.00 neste dag.

Våre erfarne leger

Selv om du ikke er i direkte kontakt med lege ved bestilling, har vi dyktige og erfarne leger bak kulissene som hjelper deg. Våre leger bruker god tid på å behandle ditt helseskjema, og sikrer at du får riktige p-piller.

Birgitte Saltvik

Harald Dobloug

Ishita Barua

Michael Kumar

Dette er det folk flest lurer på

 • Ja, selvfølgelig.

  Legevisitt kan du snakke med en lege over video, alle dager i året. Når du får en Maja-resept får du også tilgang til en slik videokonsultasjon helt gratis.

  Denne kan du benytte om du lurer på noe i forbindelse med oppstart på p-piller, opplever bivirkninger eller har behov for å snakke med en lege om prevensjon.

  Du kan også oppsøke Legevisitt sin fysiske klinikk i Nydalen i Oslo, den er også er åpen alle dager i året!

 • Skulle du oppleve bivirkninger, kan du benytte deg av din videokonsultasjon med lege, som er inkludert for alle med Maja-resept.

  Legen vil da komme med en anbefaling om hva du skal gjøre videre.

  I noen tilfeller vil man bli rådet til å bytte prevensjonstype, mens det andre ganger er lurt å vente til bivirkningene går over.

 • Resepten sendes digitalt til alle apotek i Norge, så du kan gå til nærmeste apotek og hente din prevensjon.

 • Fordi Maja har så sterkt fokus på prevensjon, kan du være trygg på at våre leger har svært god kompetanse på kvinnehelse generelt og prevensjon spesielt.

  Alle våre leger gjennomgår regelmessig opplæring og holder seg oppdatert på den nyeste og mest robuste forskningen på feltet.

 • Våre leger gjør en individuell vurdering av informasjonen du sender inn.

  Skulle det være noe som tilsier at du ikke kan få resept, vil du få beskjed om dette fra våre leger, og du slipper da å betale. Det viktigste for oss er din helse og trygghet.

 • Ja, du kan fornye resepter du har fått både av oss og av andre.

  Du vil automatisk motta en påminnelse når det er på tide med fornyelse på en resept du har fått av oss.

  For å fornye en resept du har fått av Maja, velg «Forny Maja-resept».

  Om du skal fornye en resept du har fått hos en annen lege, må du velge «Ny Maja-resept».

  Vi trenger viktig informasjon om helsen din for å trygt kunne skrive ut resept til deg, og vi har ikke tilgang til journal hos andre leger.

 • Nei, prisen inkluderer konsultasjonen og resepten, men ikke selve prevensjonsmiddelet.

  Det betaler du for når du henter det ut på apoteket.

 • Ja, dette er både lovlig og trygt.

  For å kunne sende en resept, er legen avhengig av å vite en del ting om deg. Denne informasjonen kan du fortelle legen ved et fysisk møte, et videomøte, eller via vårt digitale skjema.

  Når det tilbys av Maja og Legevisitt, kan du være helt sikker på at det både er trygt og lovlig.

 • Du får en SMS med betalingslink sendt til din mobil. Denne linken er gyldig i 48 timer. Etter 48 timer blir linken ugyldig og du får en faktura i posten.

 • Nei, Maja har absolutt taushetsplikt og kan ikke fortelle noen om hvorfor du har vært i kontakt med oss.

 • Nei, ingen av våre SMS-er eller e-poster inneholder informasjon om hvorfor du har vært i kontakt med oss.

 • Hvis du ikke har brukt prevensjon tidligere, varer resepten i 3 måneder. Etter det kan du fornye, eller endre din resept. Grunnen til det er at legen må vite at du ikke opplever ubehagelige bivirkninger, og at du tar prevensjonen som du skal. Fornying av resept hos oss koster 249,-. Hvis du har brukt prevensjon tidligere, varer resepten fra oss i ett år.

 • For preparater som inneholder østrogen (kombinasjonspreparater / «vanlige p-piller») må man måle blodtrykket før man starter opp med pillene. Blodtrykket kan enkelt måles på apotek, hos fastlege eller hos helsesøster. Hvis du ikke har risikofaktorer for hjerte-/karsykom, ikke har målt blodtrykket ditt og ønsker vanlige p-piller kan du få resept på dette så lenge du tar blodtrykket før oppstart. Alle som får resept fra Maja får skriftlig informasjon fra legen, hvor dette er beskrevet nøye.

Ikke hopp av i svingen!

Følg oss videre på Instagram for å få digge, rare og fine råd om kroppen vår, PMS og annet snusk.

«Kunnskap, sikker teknologi og dyktige leger gjør denne tjenesten til en trygg, effektiv og tidsbesparende måte å få prevensjon på»

— Arve Halsen, ass. seksjonsoverlege ved Oslo Legevakt