Går jeg på riktig prevensjon?

Skal du begynne på prevensjon, eller lurer du på om du skal bytte? Ta vår automatiserte test og finn det ut på noen minutter.

  • Helt gratis

Få svar umiddelbart

Ta testen
Gratis
Automatisert test
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Det er viktig å finne den prevensjonen som passer deg og din kropp best. Derfor har vi laget en gratis test til deg som bare søker å finne svar.

Du svarer på noen enkle spørsmål, og får umiddelbart tilbakemelding om det kanskje er lurt å bytte eller om du kan fortsette på samme preparat.

Ta testen

Fyll ut informasjon om deg selv, dine ønsker og eventuelle bivirkninger du opplever i forbindelse med prevensjon.

Få svar umiddelbart

Basert på dine svar, genererer vårt system et automatisk svar til deg. Dersom du ønsker å bestille resept på dette kan du gjøre dette på våre prevensjonssider. Her vil du få en individuell anbefaling som er grundig gjennomgått av våre leger.

Våre leger

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja.

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Hva er hormonet AMH?

Kvinner blir født med et gitt antall egganlegg, og dette antallet avtar gradvis gjennom hele livet. Når kvinner når puberteten, begynner noen av eggene å modne og bli frigjort hver menstruasjonssyklus. Med tiden blir antallet og kvaliteten på eggene redusert, og dette er en naturlig del av aldringsprosessen. AMH er et hormon som kan estimere ditt “egglager”.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Mensensmerter

Hvor sterke mensensmerter hver enkelt kvinne har er variert og avhenger av mange faktorer.  Når en menstruasjon er smertefull vil det på legespråket kalles “dysmenoré”. Hvorfor har vi vondt og hva hjelper egentlig mot mensensmerter?

Les merLesetid: 2 minutter