Går jeg på riktig prevensjon?

Skal du begynne på prevensjon, eller lurer du på om du skal bytte? Ta vår automatiserte test og finn det ut på noen minutter.

  • Helt gratis

Få svar umiddelbart

Ta testen
Gratis
Automatisert test
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det er viktig å finne den prevensjonen som passer deg og din kropp best. Derfor har vi laget en gratis test til deg som bare søker å finne svar.

Du svarer på noen enkle spørsmål, og får umiddelbart tilbakemelding om det kanskje er lurt å bytte eller om du kan fortsette på samme preparat.

Ta testen

Fyll ut informasjon om deg selv, dine ønsker og eventuelle bivirkninger du opplever i forbindelse med prevensjon.

Få svar umiddelbart

Basert på dine svar, genererer vårt system et automatisk svar til deg. Dersom du ønsker å bestille resept på dette kan du gjøre dette på våre prevensjonssider. Her vil du få en individuell anbefaling som er grundig gjennomgått av våre leger.

Våre leger

Lege og gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder hos Maja. Harald mener maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2022.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Premenstruell dysforisk lidelse (PMDD)

Premenstruelt syndrom (PMS) er noe de fleste har hørt om, og kjennetegnes av tilbakevendende plager ved menstruasjon slik som irritabilitet, humørsvingninger, vektøkning, ømme bryster og oppblåsthet. Likevel finnes det en diagnose som rammer enda hardere, nemlig premenstruell dysforisk lidelse (PMDD).

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Alkohol og antibiotika, er det farlig?

Klamydiabehandling eller øvrige antibiotikakurer kommer kanskje ikke helt beleilig, og mange lurer på om de kan drikke alkohol eller må avstå. Les årsakene til at alkohol og antibiotika ikke er en anbefalt kombinasjon.

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.