Det du lurer på om livmorhalsprogrammet
Vi opplever at noen jenter fortsatt er usikre på hva livmorhalsprogrammet er og hvordan det foregår. Derfor tok vi kontakt med gynekolog, forsker og leder av livmorhalsprogrammet: Ameli Tropé.
Døgnåpent med garantert svar alle hverdager 08-16.
Har du tidligere fått diagnosen herpes i underlivet og gjenkjenner symptomene nå?
Gjennomfør vår digitale konsultasjon slik at en av våre leger kan ta en medisinsk vurdering og lage en behandlingsplan til deg.
Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen
Herpes regnes som en av de vanligste kjønnssykdommene i Norge, og er den vanligste årsaken til sår i underlivet. Hvis man blir smittet med en slik infeksjon vil viruset ligge latent i kroppen resten av livet. Noen får aldri utbrudd, mens andre kan oppleve flere residivutbrudd senere. Denne tjenesten egner seg for de som har fått diagnosen tidligere og opplever symptomer på nytt utbrudd.
Det er dessverre ingen medisin som helbreder denne sykdommen eller fjerner viruset fra kroppen, men det finnes behandling som kan korte ned på sykdomsforløpet og dempe utbruddene hvis man starter tidlig nok (innen 48 timer fra første symptom).
Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.
Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.
Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16
Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.
Cindy jobber som lege og klinikksjef i Maja. Hun ønsker mer fokus på forskning innenfor kvinnehelse og brenner for å gi oppdatert, tilgjengelig og individuell behandling.
Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.
Vi opplever at noen jenter fortsatt er usikre på hva livmorhalsprogrammet er og hvordan det foregår. Derfor tok vi kontakt med gynekolog, forsker og leder av livmorhalsprogrammet: Ameli Tropé.
Noen får kanskje høre at de har cyster på eggstokkene som en tilfeldig bisetning hos gynekologen uten at de merker noe til det, mens andre er plaget med sterke smerter på grunn av akkurat dette. Hva vil det si å ha cyster på eggstokkene?
Chat med oss mellom kl. 8–16 på arbeidsdager. Du kan alltid sende oss en mail på hei@maja.no
Medisinsk ansvarlig lege:
Andrea Birketvedt
Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.
© Copyright 2022