Herpes i underlivet

Har du tidligere fått diagnosen herpes i underlivet og gjenkjenner symptomene nå? Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter så hjelper våre leger deg med råd og resept på behandling.

  • Svar på 15 minutter innenfor våre åpningstider
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Herpes regnes som en av de vanligste kjønnssykdommene i Norge, og er den vanligste årsaken til sår i underlivet. Hvis man blir smittet med en slik infeksjon vil viruset ligge latent i kroppen resten av livet. Noen får aldri utbrudd, mens andre kan oppleve flere residivutbrudd senere. Denne tjenesten egner seg for de som har fått diagnosen tidligere og opplever symptomer på nytt utbrudd.

Det er dessverre ingen medisin som helbreder denne sykdommen eller fjerner viruset fra kroppen, men det finnes behandling som kan korte ned på sykdomsforløpet og dempe utbruddene hvis man starter tidlig nok (innen 48 timer fra første symptom).

Svar på legens spørsmål

Våre leger gir deg råd og resept

Bestill eller hent på apotek

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
Cathrine Che

Cathrine jobber som lege i Maja. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis. Cathrine verdsetter forenkling av helsetjenester for en tryggere og enklere hverdag.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Underlivet

Hva er HPV?

HPV står for humant papillomavirus. Dette er en stor gruppe virus hvor det finnes omkring 200 forskjellige typer. Noen av disse smitter gjennom seksuell kontakt og kan føre til kreft eller kjønnsvorter, mens andre typer kan gi vorter på fingre og tær.

Les merLesetid: 2 minutter
Underlivet

Fjellvettregler: urinveisinfeksjon på hytta

Tipsene vil være like uansett om du skal til Hemsedal, Geilo, Røldal, Trysil eller Hovden. Vær føre-var når du drar på tur og husk å pakke med deg det det mest nødvendige for å forebygge kjipe infeksjoner slik som urinveisinfeksjon (for mange er dette dessverre hyppig og gjentakende).

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.