Prevensjon - fornye resept

Ønsker du å fornye din resept på prevensjon fra Maja? Vi ønsker å vite om du er fornøyd og ønsker å fortsette med samme prevensjonsmiddel eller om du ønsker å bytte.

Start digital konsultasjon, og få prevensjon tilpasset din kropp og dine behov i samråd med legen.

Lurer du på om du må måle blodtrykk? Sjekk her

  • Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Videolege inkludert (ved behov)
  • Gratis blodtrykksmåling (på utvalgte apotek)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Hvis du har fått vurdering og resept på prevensjon hos oss tidligere kan du kontakte oss her for oppfølging. Hvis du er fornøyd med preparatet du allerede bruker vil du få resept for et år.

PS! Noen prevensjonsmidler (p-piller, p-ring, p-plaster) krever at blodtrykket måles før oppstart. Legen vil informere deg dersom det er nødvendig å måle blodtrykket på nytt. Du kan måle blodtrykket kostnadsfritt på et av våre samarbeidsapotek ved å fremvise en SMS du vil motta 🌸 Legen gjør deretter en vurdering av ditt innsendte blodtrykk før resepten skrives ut. Dette er for din egen sikkerhet.

Start en digital konsultasjon

Start dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Legen foretar en helhetlig vurdering og tilpasser behandlingen etter behov. Du vil motta grundig informasjon, råd og mulighet for oppfølging.

Få tilpasset behandling og veiledning

Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.