Hjemmetest for klamydia

Usikker på om du har en kjønnssykdom? Bestill en diskré hjemmetest og få raskt svar. Våre leger finner ut hva slags test du bør ta, og sender deg alt nødvendig utstyr. Dersom det viser seg at du har klamydia, er behandling av dette gratis.

  • Raskt svar
  • Helt anonymt

For klamydia, gonoré og mykoplasma

Bestill hjemmetest
Kun 349,–
Oppfølgning og behandling inkludert!
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Klamydia er den vanligste kjønnssykdommen i Norge og mange får klamydia helt uten symptomer. Noen får svie når man tisser eller ved samleie, forandret utflod eller blødninger under samleie eller utenfor menstruasjon.

Klamydia behandles enkelt med en antibiotikakur, og er ikke farlig. Det eneste du skal tenke på er at du ikke må gå for lenge med klamydia som kvinne. Da kan det i føre til at det sprer seg til egglederne. Heller en test for mye, enn for lite.

Bestill hjemmetest med helseskjema

Fyll ut informasjon om deg, og litt om eventuelle symptomer du har fått.

Vi sender en diskré pakke i posten

En av våre leger går gjennom det du skriver, og sender en hjemmetest til deg i posten i en diskret konvolutt. Hjemmetesten sender du til analyse i en ferdig frankert konvolutt.

Få svar og motta behandling

Når prøven er ferdig analysert vil legen gå gjennom prøvesvaret ditt. Du vil få beskjed om svaret på testen, og dersom den er positiv vil du få resept, råd og veiledning.

Våre leger

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Maja er effektivt og tidsbesparende, både for pasient og lege, sier Kumar.


Lege og Gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Maja. Harald mener Maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2020.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer er som sier er det en sykdom eller infeksjon i kjønnsorganet. Dette kalles også seksuelt overførbar sykdom. En slik infeksjon kan forårsakes av små mikroorganismer, som for eksempel bakterier, virus, amøber og lus.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Kjønnssykdommer

Hva er kjønnsvorter egentlig?

Kjønnsvorter kalles også kondylomer på lege-språket. Dette er små vorteaktige utvekster i huden, ofte med en litt ruglete overflate. De kan være flate og små, og noen ganger tettpakket som “brosten”.

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness