Vil du snakke med en av legene våre? Ingen problem!

Du kan benytte videotjenesten til oppfølging hvis du har hatt legekonsultasjon hos oss tidligere eller hvis det gjelder en av problemstillingene vi tar for oss på hjemmesiden vår (prevensjon, ereksjonssvikt, herpes, akne, vaksiner og så videre).

Videolegene våre er de samme legene som gir deg råd og behandling gjennom våre digitale konsultasjoner.

Husk at du må booke tid for videokonsultasjon i forkant 🌸

Medisinske henvendelser

Våre leger står klare til å svare på medisinske spørsmål relatert til temaene vi dekker på hjemmesiden vår. Alle konsultasjoner foregår over sikre videoforbindelser, med personvern ivaretatt i henhold til gjeldende regelverk. Det lagres ingen helseinformasjon utenfor sertifiserte journalsystemer.

Merk: Vi oppfordrer til ikke å sende sensitive medisinske opplysninger via e-post, da dette ikke er en sikker kommunikasjonskanal.

Gratis telefonkonsultasjon

Som bruker av Maja.no tilbys du én gratis telefonkonsultasjon med lege. Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, kan du avtale tid ved å kontakte oss på e-post: hei@maja.no. Merk at telefonkonsultasjonen må gjelde en oppfølging av tidligere utført konsultasjon hos oss.

Videokonsultasjon

En videokonsultasjon koster normalt 350 kr. Etter du har mottatt en legevurdering hos oss, vil du imidlertid få en rabattkode som reduserer prisen for din neste konsultasjon til bare 1 krone.

Du kan enkelt bestille en videokonsultasjon ved å sende en forespørsel til hei@maja.no.

Ved bekreftet avtale mottar du en link for booking og tilgang til selve videokonsultasjonen, som sendes til din e-post. For å begynne samtalen klikker du på linken, og husk å oppgi rabattkoden.
Vi anbefaler at du aktiverer lenken i god tid før avtalt tidspunkt, da innloggingen kan ta litt tid.

Legen vil være klar til avtalt tid. Vær oppmerksom på at henvendelsen må være knyttet til allerede utført konsultasjon hos oss.

Tilgjengelighet for video-og telefonkonsultasjon

  • Ukedager fra 08:00 til 15:30.
  • Booking gjøres i forkant ved å sende en e-post til hei@maja.no.
  • På noen utvalgte dager kan det hende at lege er tilgjengelig også på kveldstid, men dette kan ikke garanteres.