Urinveisinfeksjon

Våre leger gir deg råd og resept på behandling mot urinveisinfeksjon. Få svar fra lege i løpet av 15 minutter innenfor våre åpningstider.

  • Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Her kan du få rask hjelp, råd og resept på behandling mot urinveisinfeksjon. Om du legger inn bestilling mandag-fredag mellom klokken 8-22 eller lørdag mellom klokken 10-18 garanterer vi resept innen 15 minutter.

Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over garanterer vi at du får svar fra legen senest 15 minutter etter våre åpningstider neste arbeidsdag.

Urinveisinfeksjon er noe mange kvinner opplever fra tid til annen. Årsaken er som regel bakterier som spres fra urinrøret opp til urinblæren, og gir plagsomme symptomer som svie når du tisser, vannlatingstrang og hyppig vannlating.

Som regel er dette en ukomplisert infeksjon som kan gå over uten behandling, hos de fleste kvinner. Det kan hjelpe å drikke rikelig med vann, unngå å fryse, og ha gode vannlatingsvaner, som å late vannet når behovet melder seg. Man kan forsøke å gjøre dette i noen dager dersom man ikke har sterke plager. Dette gjelder imidlertid ikke hvis man er gravid, har underliggende sykdom som gir risiko for alvorlig urinveisinfeksjon eller er usikker på diagnosen. Da bør lege oppsøkes raskt for behandling.

I noen tilfeller vil ikke rådene over hjelpe eller man har så sterke plager at de ikke fører frem, og da kan en antibiotikakur forkorte sykdomsperioden og gi raskere lindring av symptomer.

Vi har gjort det enkelt for deg. Du fyller ut et digitalt skjema. Du unngår kø, reisevei eller venteværelser. Spørsmålene er akkurat de samme som hos legen. Våre leger går over din informasjon, sender deg grundig informasjon og resept på behandling.

Bestill eller hent på apotek
Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut medisinen på hvilket som helst apotek i Norge. Lite tips: Nettapotek som Farmasiet.no leverer gratis på døren i store deler av Oslo. 

Maja.no følger de nasjonale retningslinjene for antibiotikabruk ved urinveisinfeksjon:

- Maja.no etterlever alltid de nasjonale retningslinjene for antibiotikabruk

- Maja.no har den strengeste forskrivningspraksisen i klassen

- Løsningen på Maja.no gir kvalitetssikret og standardisert informasjon til alle pasienter

- Vent-og-se resept på antibiotika benyttes alltid når tilstanden tillater det, og pasienten får grundig informasjon om alternative behandlingsmetoder

- Maja.no gir oppdatert informasjon om UVI, forebygging av UVI og antibiotikaresistens på hjemmesidene og i informasjonsskriv til våre pasienter

Les mer om antibiotikaresistens her.

Svar på legens spørsmål

Fyll ut skjemaet med spørsmål fra legene og fortell om din situasjon. Det tar kun noen minutter.

Våre leger gir deg råd og resept

Når informasjonen er sendt inn, ser en av våre leger over. Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over, vil vi også hjelpe deg raskt. Da garanterer vi at du får din resept senest klokken 10 neste arbeidsdag.

Bestill eller hent på apotek

Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut behandlingen på hvilket som helst apotek. Visste du også at nettapotek som Farmasiet leverer gratis på døren i store deler av Oslo.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege, og er en av gründerne bak Maja.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Jeg er veldig glad for at våre tjenester er effektive og tidsbesparende - både for pasient og lege, sier Dr. Kumar.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Hvordan bli gravid?

Det er ikke alltid så enkelt som det virker som. I løpet av måneden er det bare et lite tidsrom du kan bli gravid, så hvordan kan du time dette?

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Premenstruell dysforisk lidelse (PMDD)

Premenstruelt syndrom (PMS) er noe de fleste har hørt om, og kjennetegnes av tilbakevendende plager ved menstruasjon slik som irritabilitet, humørsvingninger, vektøkning, ømme bryster og oppblåsthet. Likevel finnes det en diagnose som rammer enda hardere, nemlig premenstruell dysforisk lidelse (PMDD).

Les merLesetid: 2 minutter