Urinveisinfeksjon

Få råd og resept på behandling mot urinveisinfeksjon fra våre leger. Fyll ut skjema, så vil våre leger gi deg råd og resept. Vi garanterer at du får svar innen 15 minutter (innenfor apotekenes generelle åpningstider).  • Raskt svar
  • Trygt og sikkert
  • Erfarne leger

Behandling for urinveisinfeksjon.

Bestill nå
Kun 299,–
Betal kun ved resept
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Her kan du få rask hjelp, råd og resept på behandling mot urinveisinfeksjon. Om du legger inn bestilling mandag - fredag mellom klokken 8-20 eller lørdager mellom klokken 10-18 garanterer vi resept innen 15 minutter. Dette for at du raskt skal kunne oppsøke et apotek for å hente ut nødvendige medisiner.

Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over, vil vi også hjelpe deg raskt. Da garanterer vi at du får din resept senest klokken 10 neste arbeidsdag.

Urinveisinfeksjon er noe mange kvinner opplever fra tid til annen. Årsaken er som regel bakterier som spres fra urinrøret opp til urinblæren, og gir plagsomme symptomer som svie når du tisser, vannlatingstrang og hyppig vannlating.

Som regel er dette en ukomplisert infeksjon som kan gå over uten behandling, hos de fleste kvinner. Det kan hjelpe å drikke rikelig med vann, unngå å fryse, og ha gode vannlatingsvaner, som å late vannet når behovet melder seg. Man kan forsøke å gjøre dette i noen dager dersom man ikke har sterke plager. Dette gjelder imidlertid ikke hvis man er gravid, har underliggende sykdom som gir risiko for alvorlig urinveisinfeksjon eller er usikker på diagnosen. Da bør lege kontaktes raskt for behandling.

I noen tilfeller vil ikke rådene over hjelpe eller man har så sterke plager at de ikke fører frem, og da kan en antibiotikakur forkorte sykdomsperioden og gi raskere lindring av symptomer.

Vi har gjort det enkelt for deg. Du fyller ut et digitalt skjema. Du unngår kø, reisevei eller venteværelser. Spørsmålene er akkurat de samme som hos legen. Våre erfarne leger går over og gir deg en grundig vurdering og skriver ut resept til deg.

Maja.no reduserer antibiotikabruk ved urinveisinfeksjon:

- Maja.no etterlever alltid de nasjonale retningslinjene for antibiotikabruk

- Maja.no har den strengeste forskrivningspraksisen i klassen

- Løsningen på Maja.no gir kvalitetssikret og standardisert informasjon til alle pasienter

- Vent-og-se resept på antibiotika benyttes alltid når tilstanden tillater det, og pasienten får grundig informasjon om alternative behandlingsmetoder

- Maja.no gir oppdatert informasjon om UVI, forebygging av UVI og antibiotikaresistens på hjemmesidene og i informasjonsskriv til våre pasienter

Les mer om hvordan vi reduserer antibiotikaresistens her!

Svar på legens spørsmål

Fyll ut skjemaet med spørsmål fra legene og fortell om din situasjon. Det tar kun noen minutter.

Våre leger gir deg råd og resept

Når informasjonen er sendt inn, ser en av våre leger over. Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over, vil vi også hjelpe deg raskt. Da garanterer vi at du får din resept senest klokken 10 neste arbeidsdag.

Bestill eller hent på apotek

Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut behandlingen på hvilket som helst apotek. Visste du også at nettapotek som Farmasiet leverer gratis på døren i store deler av Oslo.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og gründer
Michael Kumar

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Maja. Maja er effektivt og tidsbesparende, både for pasient og lege, sier Kumar.


Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness