P-piller og prevensjon

Ønsker du å starte med prevensjon, fornye eller bytte? Fyll ut skjema på kun 5 minutter, så vil våre leger hjelper deg med å finne riktig prevensjon for deg og din kropp, med oppfølging underveis.

Her kan du fornye din Maja-resept

  • Resept på alle typer prevensjon - hent på ditt apotek
  • Svar innen 3 timer innenfor våre åpningstider
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)
  • Gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Det er viktig å finne prevensjon som passer deg, din kropp og ditt tidsskjema. Derfor har Maja laget en heldigital løsning hvor du ikke trenger venteværelser eller videosamtale med lege.

Du skriver inn dine ønsker, behov og hva som er viktig for deg. Akkurat når det passer deg. Spørsmålene er akkurat de samme som du får hos legen, pluss litt til. Vi ser over dette og gir deg en grundig forklaring og resept innen 3 timer innenfor våre åpningstider.

Dersom du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Altså en "fornøydgaranti" Ønsker du å fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying.

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut resept for et helt år.

Fyll ut helseskjema

Fyll ut helseskjema med informasjon om deg og din helse – og hva som er viktig for deg når du skal velge prevensjon.

En lege går over svarene

En av våre dyktige leger går over svarene dine og skriver en anbefaling og resept til deg.

Du får resept innen 3 timer.

Du får SMS når resepten din er klar, og kan hente ut prevensjonen på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek. Resept på 3 timer gjelder innenfor apotekenes ordinære åpningstider.

Våre leger

Gynekolog
Madeleine Engen

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver på maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle hos Maja.

Lege og skribent på maja.no
Birgitte Saltvik

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik jobber som lege hos Maja.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.