P-piller og prevensjon

Ønsker du å du å starte med p-piller, fornye eller bytte? Vi hjelper deg med å finne riktig p-pille for deg og din kropp. Vi kan også hjelpe deg med annen type prevensjon hvis du ønsker det.

Klikk her hvis du vil fornye din Maja-resept.

  • Fyll ut skjema på 5 min
  • Grundig anbefalning og resept

Få svar i morgen kl. 15.

Bestill nå
Kun 299,–
Betal kun ved resept
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Det er viktig å finne prevensjon som passer deg, din kropp og ditt tidsskjema. Derfor har Maja laget en heldigital løsning hvor du ikke trenger venteværelser eller videosamtale med lege.

Du skriver inn dine ønsker, behov og hva som er viktig for deg. Akkurat når det passer deg. Spørsmålene er akkurat de samme som du får hos legen, pluss litt til. Vi ser over dette og gir deg en grundig forklaring og resept dagen etter.

Fyll ut helseskjema

Fyll ut helseskjema med informasjon om deg og din helse – og hva som er viktig for deg når du skal velge prevensjon.

En lege går over svarene

En av våre dyktige leger går over svarene dine og skriver en anbefalning og resept til deg. Vi lover å gi deg svar innen neste virkedag kl. 15.00.

Du får resept i morgen

Du får SMS når resepten din er klar, og kan hente ut prevensjonen på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek.

Våre leger

Gynekolog
Madeleine Engen

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver her på Maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle oss her på Maja.no!

Allmennlege
Ishita Barua

Ishita Barua er utdannet lege ved Universitet i Oslo, og jobber som forsker ved Akershus Universitetssykehus. Fra høsten 2020 starter hun et forskningsprosjekt ved Harvard Medical School. Ishita har lang erfaring som indremedisinsk sykehuslege, og jobber som allmennlege i Maja

Allmennlege og skribent på Maja.no
Birgitte Saltvik

Birgitte Lund Saltvik er utdannet lege ved Universitetet i København. Dr. Saltvik er ansvarlig for det skriftlige innholdet du finner på Maja.no, og jobber som allmennlege i Maja.

Lege og Gründer
Harald Dobloug

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Maja. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Maja. Harald mener Maja.no gir deg den tryggeste, raskeste og enkleste veien til prevensjon i 2020.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness