Forskyve menstruasjon

Ønsker du å forskyve menstruasjonen? Her kan du gjennomføre en digital legekonsultasjon for å få rask hjelp, råd og behandling som lar deg forskyve menstruasjonen i opptil 14 dager.

  • Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter (ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes)
  • Få råd og tilpasset behandling fra lege
  • Videolege inkludert (ved behov)
  • Gratis blodtrykksmåling (på utvalgte apotek)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Vi forstår hvor frustrerende det kan være å få menstruasjon rett før en ferie eller andre upassende situasjoner, spesielt når det medfører menstruasjonssmerter og andre ubehagelige bivirkninger vi må hanskes med..

Her kan du gjennomføre en digital legekonsultasjon for å få vurdering og behandling som gjør det mulig å forskyve menstruasjonen i opptil 14 dager. Dette alternativet passer for deg som ikke allerede bruker prevensjon og ønsker å utsette menstruasjonen.

Start en digital konsultasjon

Start dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Legen foretar en helhetlig vurdering og tilpasser behandlingen etter behov. Du vil motta grundig informasjon, råd og mulighet for oppfølging.

Få tilpasset behandling og veiledning

Gjennomsnittlig svartid er ca. 15 minutter. Ved stor pågang kan noe lenger behandlingstid forventes. Svar garanteres alltid innen neste virkedag kl. 15.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Hva er hormonet AMH?

Kvinner blir født med et gitt antall egganlegg, og dette antallet avtar gradvis gjennom hele livet. Når kvinner når puberteten, begynner noen av eggene å modne og bli frigjort hver menstruasjonssyklus. Med tiden blir antallet og kvaliteten på eggene redusert, og dette er en naturlig del av aldringsprosessen. AMH er et hormon som kan estimere ditt “egglager”.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Mensensmerter

Hvor sterke mensensmerter hver enkelt kvinne har er variert og avhenger av mange faktorer.  Når en menstruasjon er smertefull vil det på legespråket kalles “dysmenoré”. Hvorfor har vi vondt og hva hjelper egentlig mot mensensmerter?

Les merLesetid: 2 minutter