Forskyve menstruasjon

Ønsker du å forskyve menstruasjonen? Her kan du få resept som lar deg forskyve menstruasjonen i opptil 14 dager som kan hentes ut på alle apotek.

  • Fyll ut skjema på kun 5 min
  • Gjennomsnittlig svartid på under 3 timer
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Betal kun hvis vi kan hjelpe deg.

Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Vi vet hvor frustrerende det kan være å få menstruasjon rett før en ferie, eller andre upassende situasjoner. Særlig hvis det medfører menstruasjonssmerter, og andre bivirkninger vi kvinner må hanskes med.

Gjennom vårt helseskjema kan du få resept som lar deg forskyve menstruasjonen i opptil 14 dager. Perfekt for deg som ikke allerede går på prevensjon fra før, og ønsker å utsette menstruasjonen.

PS! Hvis du bruker kombinasjonspreparater kan disse brukes til å forskyve mensen.

Fyll ut helseskjema

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din.

Våre leger ser over

Vi ser over informasjonen du har sendt oss, og gir deg raskt svar og resept på din bestilling.

Hent eller bestill på apotek

Du får en SMS fra oss med link og anbefaling. Resepten ligger lagret på deg, så du trenger kun å vise frem ID på apoteket eller logge inn med BankID på et nettapotek.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.