Fornye min Maja-resept

Vil du fornye din Maja-resept på prevensjon? Da har du kommet riktig. Vi vil gjerne vite om du er fornøyd og vil fortsette på prevensjonen, eller kanskje vil bytte. Fyll ut skjemaet igjen, så hjelper vi deg videre.

  • Raskt og enkelt skjema
  • Erfarne leger hjelper deg

Resept innen i morgen kl 15.00

Forny resepten nå
Kun 249,–
Spar 50 kr
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Når du har bestilt resept på p-piller fra oss en gang tidligere, får du neste resept for et helt år dersom du er fornøyd med preparatet du har fått. Denne gangen går det raskere og du sparer 50 kroner.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Allmennlege
Ishita Barua

Ishita Barua er utdannet lege ved Universitet i Oslo, og jobber som forsker ved Akershus Universitetssykehus. Fra høsten 2020 starter hun et forskningsprosjekt ved Harvard Medical School. Ishita har lang erfaring som indremedisinsk sykehuslege, og jobber som allmennlege i Maja

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2020 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness