Bakteriell vaginose

Våre leger hjelper deg med råd og resept på behandling mot bakteriell vaginose.

PS: I noen tilfeller må pH-test tas for at du skal få korrekt diagnose og behandling. Da får du beskjed om det og vi sender testen (inkludert i prisen) hjem til deg.
Her kan du registrere ditt testresultat.

  • Få svar på 15 minutter innenfor våre åpningstider
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)
Bestill nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Her kan du få rask hjelp, råd og resept på behandling mot bakteriell vaginose (skjedekatarr). Om du legger inn bestilling mandag-fredag mellom klokken 8-22 eller lørdag-søndag mellom klokken 10-18 garanterer vi resept innen 15 minutter. Dette for at du skal kunne oppsøke et apotek for å hente ut nødvendige medisiner samme dag.

Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over, vil vi også hjelpe deg raskt. Da garanterer vi at du får din resept senest klokken 10 neste arbeidsdag.

Bakteriell vaginose er den vanligste årsaken til unormal utflod
Hos kvinner i fruktbar alder, er bakteriell vaginose den vanligste årsaken til unormal utflod. Tilstanden oppstår på grunn av ubalanse i bakteriefloraen i skjeden. Forekomsten av bakteriell vaginose er høyest hos seksuelt aktive, men finnes også hos ikke seksuelt aktive kvinner.

Bakteriell vaginose kan føre til endret utflod (tyntflytende grå eller hvit utflod) og en ubehagelig fiskeaktig lukt som blir særlig tydelig etter samleie. Bakteriell vaginose er en tilstand som kan være ubehagelig, men er ikke farlig dersom man ikke er gravid. Tilstanden kan gå bort av seg selv, uten behandling. Tilbakefall er svært vanlig.

Noen kvinner opplever så ubehagelige eller sjenerende plager at det blir nødvendig å oppsøke lege. Legen kan skrive ut en antibiotikakur for å forkorte sykdomsperioden og gi raskere lindring av symptomene.

Vi har gjort det enkelt for deg. Du fyller ut et digitalt skjema. Du unngår kø, reisevei eller venteværelser. Spørsmålene er akkurat de samme som hos legen. Våre erfarne leger går over og gir deg en grundig vurdering og skriver ut resept til deg.

Bestill eller hent på apotek
Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut medisinen på hvilket som helst apotek i Norge. Lite tips: Nettapotek som Farmasiet.no leverer gratis på døren i store deler av Oslo. 

Svar på legens spørsmål

Fyll ut skjemaet med spørsmål fra legene og fortell om din situasjon. Det tar kun noen minutter.

Våre leger gir deg råd og resept

Når informasjonen er sendt inn, ser en av våre leger over. Dersom du legger inn en bestilling på andre tider enn de som er nevnt over, vil vi også hjelpe deg raskt. Da garanterer vi at du får din resept senest klokken 10 neste arbeidsdag.

Bestill eller hent på apotek

Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut behandlingen på hvilket som helst apotek.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Premenstruell dysforisk lidelse (PMDD)

Premenstruelt syndrom (PMS) er noe de fleste har hørt om, og kjennetegnes av tilbakevendende plager ved menstruasjon slik som irritabilitet, humørsvingninger, vektøkning, ømme bryster og oppblåsthet. Likevel finnes det en diagnose som rammer enda hardere, nemlig premenstruell dysforisk lidelse (PMDD).

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Alt om spontanabort

Omtrent 20% av alle gravide vil oppleve en form for blødning før 20. svangerskapsuke, men bare 10% av alle svangerskap ender med spontanabort. Hva er symptomene og hvorfor skjer det egentlig?

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.