Bakteriell vaginose

Fiskelukt eller mistanke om bakteriell vaginose? Start en konsultasjon enkelt digitalt med våre leger.

Obs!
I noen tilfeller må pH-test tas for at du skal få korrekt diagnose og behandling. Da får du beskjed om det og vi sender testen (inkludert i prisen) hjem til deg.

Her kan du registrere ditt testresultat.

  • Gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16
  • Råd og tilpasset behandlingsplan fra lege
  • Hent ut behandling på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Gjennom vår digitale legekonsultasjon kan du få rask legehjelp, råd og behandling mot bakteriell vaginose (skjedekatarr).

Bakteriell vaginose er den vanligste årsaken til unormal utflod
Hos kvinner i fruktbar alder, er bakteriell vaginose den vanligste årsaken til unormal utflod. Tilstanden oppstår på grunn av ubalanse i bakteriefloraen i skjeden. Forekomsten av bakteriell vaginose er høyest hos seksuelt aktive, men finnes også hos ikke seksuelt aktive kvinner.

Bakteriell vaginose kan føre til endret utflod (tyntflytende grå eller hvit utflod) og en ubehagelig fiskeaktig lukt som blir særlig tydelig etter samleie. Bakteriell vaginose er en tilstand som kan være ubehagelig, men er ikke farlig dersom man ikke er gravid. Tilstanden kan gå bort av seg selv, uten behandling. Tilbakefall er svært vanlig.

Noen kvinner opplever så ubehagelige eller sjenerende plager at det blir nødvendig å oppsøke lege. Legen kan skrive ut en kur (hovedsaklig antiseptiske stikkpiller til skjeden) for å forkorte sykdomsperioden og gi raskere lindring av symptomene.

Vi har gjort det enklere for deg.

Du fullfører vår digitale legekonsultasjon, slik at du unngår kø, reisevei eller venteværelser. Spørsmålene er akkurat de samme som hos legen. Våre erfarne leger tar en medisinsk vurdering, gir deg en grundig informasjon og skriver ut behandling til deg ved indikasjon.


Når du har fått svar fra en av våre leger kan du hente ut behandlingen på hvilket som helst apotek i Norge. 

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter, alle hverdager mellom 8-16.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Hva er hormonet AMH?

Kvinner blir født med et gitt antall egganlegg, og dette antallet avtar gradvis gjennom hele livet. Når kvinner når puberteten, begynner noen av eggene å modne og bli frigjort hver menstruasjonssyklus. Med tiden blir antallet og kvaliteten på eggene redusert, og dette er en naturlig del av aldringsprosessen. AMH er et hormon som kan estimere ditt “egglager”.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

Mensensmerter

Hvor sterke mensensmerter hver enkelt kvinne har er variert og avhenger av mange faktorer.  Når en menstruasjon er smertefull vil det på legespråket kalles “dysmenoré”. Hvorfor har vi vondt og hva hjelper egentlig mot mensensmerter?

Les merLesetid: 2 minutter