Prevensjonsguide

gratis anbefaling umiddelbart på hvilket prevensjonsmiddel som passer deg best. Ønsker du resept kan du trykke deg videre til betaling. Våre leger kvalitetssikrer informasjonen før resepten skrives ut.

  • Få anbefaling underveis, helt gratis
  • Resept på alle typer prevensjon - hent på ditt apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)
Prøv guiden nå
Kun 299,–
Betal kun ved resept
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Først får du en gratis anbefaling basert på ditt utfylte skjema. Merk at denne anbefalingen kun er veiledende, og ikke endelig. Du kan velge å gå videre med betaling for at legen skal kvalitetssikre din informasjon, lage resept og komme med grundig forklaring. Dersom legen ikke kan hjelpe deg betaler du heller ikke.

Når du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel hos oss vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Ønsker du å bytte eller fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying. Dersom du etter fornying/bytting ikke skulle være fornøyd med preparatene du har fått utskrevet vil vi dekke øvrige bytter til vi finner noe som passer deg og din kropp. Altså en "fornøydgaranti".

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut resept for et helt år.

Vi tilbyr også gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek) dersom dette er nødvendig for resept.

Fyll ut helseskjema

En lege går over svarene

Du får resept innen 3 timer

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
Cathrine Che

Cathrine jobber som lege i Maja. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis. Cathrine verdsetter forenkling av helsetjenester for en tryggere og enklere hverdag.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Informasjon om kategorien prevensjon

Felles for prevensjon er at de beskytter mot uplanlagt graviditet. Du har mange ulike prevensjonsmetoder du kan velge mellom, og det er viktig få inne det som passer deg og din kropp best. Enten du ønsker å gå på p-piller eller har lyst til å teste en spiral.

Vi har hjulpet tusenvis med å finne riktig prevensjonsmetode gjennom vårt digitale skjema. Her finner du også våre nyttige artikler for prevensjon og seksualitet.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Prevensjon

Pearl Index: hvor sikker er din prevensjon?

Noen prevensjonsmetoder er mer effektive enn andre, når det kommer til å forebygge graviditet. Hvor effektiv en prevensjonsmetode er kommer an på hvor godt man følger bruksanvisningen, og derfor kan Pearl Index variere basert på forbruker. 

Les merLesetid: 2 minutter
Prevensjon

Hormoner, prevensjon og hårtap

Det er ikke bare menn som opplever hårtap. Kvinner kan også få hårtap i varierende grad av for eksempel stress, prevensjon, mangel på næringsstoffer eller underliggende sykdom. La oss dykke inn i temaet.

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.