Prevensjonsguide

Få en gratis anbefaling på hvilket prevensjonsmiddel som passer deg best. Ønsker du resept kan du trykke deg videre til betaling og innsending. Våre leger kvalitetssikrer informasjonen og gir deg grundig informasjon før prevensjonen forskrives.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Videolege inkludert (ved behov)
  • Gratis blodtrykksmåling (på utvalgte apotek)

Betal kun dersom du går videre til bestilling

Prøv guiden nå
Kun 299,–
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Først får du en gratis anbefaling basert på ditt utfylte skjema. Merk at denne anbefalingen kun er veiledende, og ikke endelig. Du kan velge å gå videre med betaling for at legen skal kvalitetssikre din informasjon, lage resept og komme med grundig forklaring. Dersom legen ikke kan hjelpe deg betaler du heller ikke.

Når du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel hos oss vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Ønsker du å bytte eller fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying.

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut resept for et helt år.

Vi tilbyr også gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek) dersom dette er nødvendig for resept. Du kan enten bestille time for blodtrykksmåling her eller møte opp i apotek for drop-in.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter, alle hverdager mellom 8-16.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen