Prevensjonsguide

Få en gratis anbefaling på hvilket prevensjonsmiddel som passer deg best. Ønsker du resept kan du trykke deg videre til betaling. Våre leger kvalitetssikrer informasjonen før resepten skrives ut.

  • Få anbefaling underveis, helt gratis
  • Resept på alle typer prevensjon - hent på ditt apotek
  • Gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek)
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Betal kun dersom du går videre til bestilling

Prøv guiden nå
Kun 299,–
Betal kun ved resept
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Først får du en gratis anbefaling basert på ditt utfylte skjema. Merk at denne anbefalingen kun er veiledende, og ikke endelig. Du kan velge å gå videre med betaling for at legen skal kvalitetssikre din informasjon, lage resept og komme med grundig forklaring. Dersom legen ikke kan hjelpe deg betaler du heller ikke.

Når du starter på et helt nytt prevensjonsmiddel hos oss vil du kun få resept for 3 måneder. Dette er for at du skal ha muligheten til å bytte og få veiledning av lege dersom preparatet ikke passer for deg. Ønsker du å bytte eller fortsette med samme preparat etter disse 3 månedene kan du fylle ut skjemaet for fornying.

Går du allerede på prevensjon du er fornøyd med eller vil fornye et preparat du har fått hos oss vil vi skrive ut resept for et helt år.

Vi tilbyr også gratis blodtrykksmåling (på Vitusapotek og i utvalgte Ditt Apotek) dersom dette er nødvendig for resept.

Fyll ut helseskjema

En lege går over svarene

Du får resept innen 3 timer

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
Cathrine Che

Cathrine jobber som lege i Maja ved siden av jobben på Radiumhospitalet. Hun har erfaring fra sykehus, helsehus og allmennpraksis.

Lege
Marianne Borchgrevink

Marianne jobber som lege i Maja og har erfaring fra både sykehus og fastlegekontor.

Informasjon om kategorien prevensjon

Felles for prevensjon er at de beskytter mot uplanlagt graviditet. Du har mange ulike prevensjonsmetoder du kan velge mellom, og det er viktig å finne det som passer deg og din kropp.

Vi har hjulpet tusenvis med å finne riktig prevensjonsmetode gjennom vårt digitale skjema. Her finner du også våre nyttige artikler om prevensjon og seksualitet.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Prevensjon

Prevensjon uten hormoner

Det er ikke så rart å bli litt nervøs når du scroller gjennom maurtuen av bivirkninger som er ramset opp i vedlegget på diverse prevensjonsmidler. Heldigvis er det få som opplever de alvorlige bivirkningene. Men hva finnes av helt hormonfri prevensjon?

Les merLesetid: 2 minutter