Klammasjekken

Få en gratis anbefaling på om du bør teste deg for kjønnnssykdommer og hvor på kroppen du bør ta test. Ønsker du å bestille en test hjem, kan du trykke deg videre til betaling slik at informasjonen blir videresendt til legen.

Ps! Alle klamydiatester blir automatisk screenet for gonoré hos laboratoriet, svaret blir synlig på furstpasient.no dersom det slår ut positivt.

  • Få anbefaling helt gratis
  • Motta prøvesvar uansett resultat
  • Behandling er inkludert ved positiv test
  • Videolege inkludert (ved behov)

Betal kun dersom du fullfører konsultasjonen

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Tilpasset behandlingsplan

Slik fungerer det

Etter du har svart på alle spørsmålene i vår klammasjekk får du en gratis anbefaling basert på dine svar. Merk at denne anbefalingen kun er veiledende, og ikke endelig. Du kan velge å fullføre den digitale legekonsultasjonen dersom du ønsker å bestille en klamydiatest levert hjem.

Vår hjemmetest avdekker kjønnssykdommene klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon, dette avgjør legen basert på din informasjon).

Husk at du må ta testen tidligst 14 dager etter ubeskyttet samleie.

De fleste som er smittet har ingen symptomer, men noen får svie når man tisser eller ved samleie, forandret utflod eller blødninger under samleie eller utenfor menstruasjon. Klamydia testes for uansett om du har symptomer eller ikke, mens mykoplasma har strengere kriterier for å bli testet for. Dette kan du lese mer om på bloggen vår. Her kan du også lese om hva bakgrunnen for denne tjenesten er. Husk at du også kan få gratis test og behandling hos fastlege eller på helsestasjon.

En av våre leger vil følge deg opp dersom du tester positiv. Vi kan også hjelpe til med å kontakte dine seksualpartnere, helt anonymt. Kjønnssykdommene behandles med antibiotika, og er ikke farlig dersom de behandles tidlig.

Bestill hjemmetest

Fyll ut vår digitale konsultasjon som fanger opp den viktigste informasjonen for legevurderingen. Våre leger går over informasjonen, rekvirerer prøver og sender deg grundig informasjon gjennom vår kommunikasjonsportal🌸

Diskré pakke i posten

Etter du har fått en medisinsk vurdering blir den rekvirerte prøven sendt i en diskré konvolutt hjem til deg i posten. Avlagt test sendes tilbake til laboratoriet for analyse i ferdig frankert konvolutt.

Prøvesvar og behandling

Vi mottar prøvesvar fra laboratoriet når det er ferdig analysert og gir deg beskjed om resultatet, uansett om det er positivt eller negativt. Ved positivt test for klamydia, gonoré eller mykoplasma får du behandling, råd og veiledning. Behandling av klamydia og gonoré er gratis.

Våre leger

Medisinsk ansvarlig lege
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og medisinsk ansvarlig i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege og klinikksjef
Cindy Dahl

Cindy jobber som lege og klinikksjef i Maja. Hun ønsker mer fokus på forskning innenfor kvinnehelse og brenner for å gi oppdatert, tilgjengelig og individuell behandling.

Lege
William Larsen

William jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra kirurgisk avdeling, og synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen