Klammasjekken

Få en gratis anbefaling på om du bør teste deg for kjønnnssykdommer og hvor på kroppen du bør ta test. Ønsker du å bestille en test hjem, kan du trykke deg videre til betaling.

  • Få anbefaling helt gratis
  • Behandling inkludert ved positiv test
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Betal kun dersom du går videre til bestilling

Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut resept på alle apotek
Tilpasset behandling

Slik fungerer det

Etter du har svart på alle spørsmålene i vår klammasjekk får du en gratis anbefaling basert på dine svar. Merk at denne anbefalingen kun er veiledende, og ikke endelig. Du kan velge å gå videre med betaling om du å bestille en klamydiatest.

Vår hjemmetest avdekker kjønnssykdommene klamydia, gonoré og mykoplasma (ved indikasjon). Husk at du må ta testen tidligst 14 dager etter ubeskyttet samleie.

De fleste som er smittet har ingen symptomer, men noen får svie når man tisser eller ved samleie, forandret utflod eller blødninger under samleie eller utenfor menstruasjon. Klamydia testes for uansett om du har symptomer eller ikke, mens mykoplasma har strengere kriterier for å bli testet for. Dette kan du lese mer om på bloggen vår. Her kan du også lese om hva bakgrunnen for denne tjenesten er.

En av våre leger følge deg opp dersom du tester positiv. Kjønnssykdommene behandles med antibiotika, og er ikke farlig dersom det behandles tidlig.

Bestill hjemmetest

Fyll ut dine helseopplysninger i et enkelt skjema, og gi litt informasjon om eventuelle symptomer.

Diskré pakke i posten

Våre leger vurderer skjemaet ditt, og sender en diskré konvolutt med hjemmetest i posten. Avlagt test sendes til analyse i ferdig frankert konvolutt.

Prøvesvar og behandling

Legen går gjennom prøvesvar og gir deg beskjed. Ved positivt test for klamydia, gonoré eller mykoplasma får du behandling, råd og veiledning. Behandling av klamydia og gonoré er gratis.

Våre leger

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege og klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Lege
Cindy Dahl

Cindy jobber som lege i Maja og har erfaring fra sykehus. Cindy ønsker mer fokus på forskning innenfor kvinnehelse og stortrives med å gi tilgjengelig og individuell behandling.

Lege
William Larsen

William jobber som lege i Maja. Han har erfaring fra kirurgisk avdeling, og synes tilgjengelighet og tilpasset behandling er viktig innen helsearbeid.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer eller seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) er en infeksjon eller sykdom i kjønnsorganet. En slik infeksjon kan forårsakes av små mikroorganismer som for eksempel bakterier, virus, amøber og lus.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen