Bytte til riktig p-pille

Er det tomt for p-pillen du vanligvis bruker? Her kan du få resept på den p-pillen som tilsvarer p-pillen du egentlig bruker. Du får rask resept, og prisen er lavere enn hos fastlegen.

  • Få ny resept på 15 minutter
  • Fyll ut skjema på under 5 minutter
  • Våre leger finner riktig p-pille for deg

Få ny resept på 15 minutter!

Bestill nå
Kun 99,–
Betal kun ved resept
Få rask hjelp
Videolege inkludert
Hent ut på alle apotek
Trygt og sikkert

Slik fungerer det

Det er dessverre slik at produsentene noen ganger går tomme for p-piller. Da gjelder det å finne hvilken p-pille du skal bytte til. Våre leger er eksperter på prevensjon, og finner riktig type til deg på bare 15 minutter. Og til lavere pris enn hos fastlegen.

Fyll ut helseskjema

Våre leger finner riktig type til deg

Du får resept innen 15 minutter

Våre leger

Gynekolog
Madeleine Engen

Madeleine Engen er spesialist i gynekologi, og er rådgiver på maja.no. Madeleine brenner for kvinnehelse, i likhet med alle hos Maja.

Lege og klinikksjef
Andrea Birketvedt

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Maja. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege, og er brennende opptatt av at alle fortjener individuelt tilpasset behandling.

Informasjon om kategorien seksualhelse

Seksualhelse er mer enn bare den kleine undervisningen vi hadde i naturfagstimen. Det påvirker deg, og hele livet ditt. Vi er her for deg gjennom PMS, humørsvigninger, rare lukter i underlivet, første samleie, mensensmerter og kanskje en kjønnssykdom eller to.

Spørsmål og svar fra dere

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, kan du sende oss en mail på hei@maja.no. Husk bare å ikke sende sensitive opplysninger på e-post.

Artikler fra bloggen

Seksualhelse

Jenter! På tide med mer forskjellsbehandling!

Visste du at vi jenter kan reagere annerledes enn gutta på samme sykdom og samme medisinske behandling? 8. mars er kvinnedagen og derfor vil vi fokusere litt ekstra på kvinnehelse og hvorfor det trengs mer forskning på den fantastiske kroppen vår.

Les merLesetid: 2 minutter
Seksualhelse

En ny måte å ta prevensjon!

Visste du at du ikke trenger å ta pauser når du bruker p-piller, p-ring eller p-plaster? Forskning viser at såkalt kontinuerlig bruk er et like godt og trygt alternativ som den vanlige sykliske bruken, og i tillegg slipper du å ha menstruasjon!

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er Maja?

Vi synes kvinnekroppen er en komplisert nok fra før, og vi vil gjøre det enklere å ta vare på den.

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

Si hei til Maja. Din nye portal for kvinnehelse på nett.

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness