Prevensjon

Fornøydgaranti på prevensjon!

Vi i Maja.no jobber for bedre kvinnehelse og det betyr også bedre prevensjon. Vi finner en prevensjonstype som er trygg og passer for nettopp din kropp og dine ønsker. Vårt mål er at prevensjon alltid skal gi økt livskvalitet!

27. april 2021Skrevet av: Michael Kumar

Vi er opptatt av å følge deg opp for å sikre du blir fornøyd. Vår fornøydgaranti gjør at du får en prevensjonstype som er skreddersydd for deg, og at du kan bytte kostnadsfritt ved behov.

Slik fungerer fornøydgarantien:


1. Om vi ikke kan hjelpe deg, skal du ikke betale

Når du bestiller resept på prevensjon via Maja.no, stiller vi en rekke spørsmål om deg og din helse. Din forespørsel behandles deretter av vårt team med leger. Du vil alltid få en skreddersydd anbefaling fra legen, og kan innlede dialog med legen ved behov. Dersom du av medisinske hensyn ikke kan få en prevensjonstype og legen ikke finner et alternativ du er fornøyd med, betaler du ingenting for tjenesten.

2. Våre leger er tilgjengelige

Visste du at alle som får resept via Maja.no får videokonsultasjoner til kun 1 krone? Det er for å sikre at du er fornøyd, og at du får svar på eventuelle spørsmål som dukker opp etter du har startet på prevensjon. Våre leger sitter klare til å hjelpe deg om du trenger det!

3. Kostnadsfritt bytte om du ikke er fornøyd

Bruker du ikke prevensjon nå? Da skriver vi resept for 3 måneder for å sikre at du følges opp før en lengre fornying. Vi ønsker å forsikre oss om at du er fornøyd og at du ikke opplever ubehagelige bivirkninger.

Bruker du prevensjon allerede, og vil fornye resepten din? Da får du resept for 12 måneder.

Uansett hva ditt behov er, kan legen både fornye resept på et preparat du ønsker å bruke videre, eller finne et nytt preparat til deg.

Din første Maja-resept koster 299,-, og fornyinger koster 249,-. Dersom vi ikke har funnet et preparat du er fornøyd med etter fornyingen på Maja.no, vil vi en av våre leger følge deg opp inntil vi har funnet preparatet som passer for din kropp. Dette inngår i fornøydhetsgarantien vår og er helt kostnadsfritt for deg!

Det er altså øvrige bytter etter fornying/endring av din resept hos oss som blir dekket av Maja.no.

4. Alltid trygt på Maja.no

Prevensjon er noe de fleste kvinner bruker daglig, i mange år av livet sitt. Når du bruker Maja.no kan du være sikker på at trygghet er første prioritet, både hva angår din helse og ditt personvern.

Alle Majas leger har norsk autorisasjon, på lik linje med leger som jobber på fastlegekontor og legevakt. Maja.no er en tjeneste som er startet av og drives av norske leger.

Alle som jobber i Maja.no brenner for din trygghet, og når du bruker vår tjeneste kan du være sikker på at legene alltid følger beste kliniske praksis og oppdaterte norske retningslinjer. Legen vil alltid sende deg skreddersydd informasjon, slik at du er oppdatert på relevant informasjon om prevensjonsmiddelet du skal bruke. Vi følger deg også opp etter du har fått resept hos oss, slik at du enkelt skal kunne snakke med lege om du trenger det.

I noen tilfeller må du man blodtrykket sitt før man skal bruke prevensjon for første gang. Dette kan du trygt gjøre hos en av våre samarbeidspartnere! Du kan lese mer om dette her.

Vi bryr oss om ditt personvern. Vår tjeneste er bygget på en solid digital plattform og vi følger alltid norske regler for håndtering av sensitive personopplysninger. Når du bruker Maja.no kan du være trygg på at dine helseopplysninger blir mellom deg og legen, og at vi aldri bruker dine personopplysninger til annet enn å behandle din bestilling.

Lyst til å lære mer?

Prevensjon

En ny måte å ta prevensjon!

Visste du at du ikke trenger å ta pauser når du bruker p-piller, p-ring eller p-plaster? Forskning viser at såkalt kontinuerlig bruk er et like godt og trygt alternativ som den vanlige sykliske bruken, og i tillegg slipper du å ha menstruasjon!

Les merLesetid: 3 minutter